بيمارستان‌ها به بهانه بازسازي تعطيل نشوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۸۱۴

بيمارستان‌ها به بهانه بازسازي تعطيل نشوند

سخنان سرپرست سازمان مديريت بحران مبني بر اينكه 30 درصد بيمارستان‌هاي كشور نياز به بازسازي دارند، نبايد دليلي بر تعطيلي موقت و سپس دائم بيمارستان‌ها نشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، حسن قدمي، سرپرست سازمان مديريت بحران كشور از نياز حدود 30 درصد از بيمارستان‌هاي كشور به بازسازي و مقاوم‌سازي خبر داد، در حالي كه ممكن است همين حرف‌ها باعث شود اين تعداد بيمارستان‌ها به بهانه بازسازي و مقاوم‌سازي مدتي را در تعطيلي موقت سپري كرده و در آينده نه چندان دور با تبديل وضعيت، به تعطيلي دائم تغيير موضع دهند.
 
البته در گذشته هم بيمارستان‌هايي بودند كه به بهانه مقام‌سازي موقتا تعطيل، اما بعد از گذشت مدتي به طور كلي تعطيل شدند و مسئولان امر گفتند كه هزينه ساخت بيمارستان جديد از هزينه‌هاي مقاوم‌سازي كمتر است و به جاي بيمارستان فرسوده تعطيل شده، بيمارستان جديدي خواهيم ساخت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار