نتانیاهو: با گردآوری سران سازمان‌های امنیتی اسرائیل دستور حمله را صادر کردم / مظلوم نمایی جنایتکار این بار در نقش ناجی + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۳۵۸۹

نتانیاهو: با گردآوری سران سازمان‌های امنیتی اسرائیل دستور حمله را صادر کردم / مظلوم نمایی جنایتکار این بار در نقش ناجی + فیلم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: امروز، سران سازمان‌های امنیتی اسرائیل را گرد هم آوردم و دستور حمله را صادر کردم.
نتانیاهو: با گردآوری سران سازمان‌های امنیتی اسرائیل دستور حمله را صادر کردم / مظلوم نمایی جنایتکار این بار در نقش ناجی + فیلم

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بنیامین نتانیاهو در دل وعده‌های تکراری در دل جنگ و خشونت گفت: در ظهر امروز، من سران سازمان‌های امنیتی اسرائیل را گرد هم آوردم و دستور حمله دقیق و جراحی شده به سران حماس را صادر کردم.

وی در یاوه سرایی هایی انگیزه حمله را کشته شدن چهار نظامی اسرائیلی در غزه و شش غیرنظامی اسرائیلی در ایستگاه اتوبوس در قدس اشغالی عنوان کرد.

نتانیاهو بدون اشاره به جنایت های بی شمار اسرائیل علیه مردم فلسطین و غزه افزود: جنایات اخیر حماس هرگز فراموش نمی‌شوند و خاطره قربانیان همواره زنده نگه داشته خواهد شد.

وی در اظهاراتی مضحک تصریح کرد: در حالی که سیاستمداران وعده می‌دهند، مردم همچنان در انتظار امنیت و صلح پایدار هستند.

کد ویدیو

وقتی قاتل، نقش ناجی بازی می‌کند! / نتانیاهو باز هم لاف دلسوزی زد

نتانیاهو در حمله شفاهی به رزمندگان حماس، گزافه گویی ها را درباره این رزمنده ها با جملاتی مانند «از این آدمکش‌ها فریب نخورید. آنها اصلاً به شما اهمیتی نمی‌دهند. در ویلا‌های لوکس زندگی می‌کنند و از صحنه نبرد دور هستند» ادامه داد.

وی در ادامه یاوه سرایی افزود: آن‌ها به تونل‌های زیرزمینی می‌روند و شما را روی زمین نگه می‌دارند تا به‌عنوان سپر انسانی برایشان عمل کنید.

نتانیاهو در ادامه لفاظی ها گفت: ما به شما آینده‌ای متفاوت وعده می‌دهیم، اما باید این افراد را از سر راه بردارید. اگر چنین کنید، برای آینده مشترک‌مان هیچ حد و مرزی وجود ندارد.

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار