فرانسه در تب اعتراض؛ بازداشت گسترده معترضان به اصلاحات اقتصادی مکرون + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۳۷۴۶

فرانسه در تب اعتراض؛ بازداشت گسترده معترضان به اصلاحات اقتصادی مکرون + فیلم

پلیس فرانسه بیش از ۲۵۰ نفر را در جریان اعتراضات علیه طرح‌های جدید اقتصادی و اجتماعی دولت بازداشت کرد؛ طرح‌هایی که شامل حذف تعدیل حقوق بازنشستگان و تغییر تعطیلات رسمی است.
فرانسه در تب اعتراض؛ بازداشت گسترده معترضان به اصلاحات اقتصادی مکرون + فیلم

 به گزارش گروه بین الملل خبر گزاری دانشجو، پلیس فرانسه اعلام کرد در جریان تظاهرات گسترده علیه اصلاحات اقتصادی و اجتماعی جدید دولت امانوئل مکرون، حدود ۲۵۰ نفر از معترضان بازداشت شده‌اند. این تظاهرات در چندین شهر از جمله پاریس، لیون، بوردو و مارسی برگزار شد و با دخالت نیرو‌های امنیتی به خشونت کشیده شد.

این اعتراضات در واکنش به طرح‌های جنجالی دولت فرانسه صورت گرفته که از جمله شامل لغو تعدیل حقوق بازنشستگان از سال ۲۰۲۶ و تبدیل برخی تعطیلات رسمی به روز کاری است؛ تصمیماتی که به گفته منتقدان، فشار مضاعفی بر طبقات کم‌درآمد و قشر بازنشسته وارد خواهد کرد.

کد ویدیو

تصاویر منتشرشده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، حضور پررنگ نیرو‌های ضد شورش، گاز اشک‌آور و درگیری میان معترضان و پلیس را نشان می‌دهد. در برخی مناطق، اعتراضات به درگیری‌های پراکنده، آتش‌زدن سطل‌های زباله و تخریب اموال عمومی انجامید.

کد ویدیو
 
در حاشیه این تظاهرات، گروهی از حامیان فلسطین نیز با در دست داشتن پرچم فلسطین، حمایت خود را از مردم این کشور اعلام کردند. این اقدام واکنش‌های مختلفی در فضای رسانه‌ای فرانسه برانگیخت.
 
کد ویدیو
 
این نخستین‌بار نیست که سیاست‌های اقتصادی مکرون با اعتراضات گسترده مواجه می‌شود؛ پیش‌تر نیز طرح افزایش سن بازنشستگی در سال ۲۰۲۳ موجی از اعتراضات سراسری را به دنبال داشت.
 
کد ویدیو
برچسب ها:
فرانسه
پربازدیدترین آخرین اخبار