روایت یک گروه پنج نفره از دبیرستان تا جبهه/ چهار شهید، یک شاهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۸۲۸۳
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با SNNTV:

روایت یک گروه پنج نفره از دبیرستان تا جبهه/ چهار شهید، یک شاهد

سردار سلیمانی روایتی جالب از روزهای آغازین تشکیل بسیج عنوان کرد: پنج نوجوان دبیرستانی با هم عهد بستند که راه دفاع از وطن را در کنار هم آغاز کننند، چهار نفرشان در عملیات‌های مختلف شهید شدند و یکی از آنان امروز روایت‌گر آن روزهای پرشکوه است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با SNNTV روایتی جالب از روزهای آغازین تشکیل بسیج عنون کرد:ما یک گروه پنج نفره بودیم؛ هم‌کلاسی‌های دبیرستان که با هم درس را شروع کردیم. من بسیجی بودم، و وقتی امام فرمان تشکیل بسیج را دادند، همین گروه آمدیم و بسیج را در شهرمان فعال کردیم. اعضای گروه‌مان بودند: شهید جهانبخش بهرامی، شهید علی محمدی، شهید جمشید کریمی، و شهید حسین اسلامی.

وی ادامه داد: آن زمان هنوز سپاه در استان ما آموزش نداشت. برای همین رفتیم ژاندارمری شهرکرد و آموزش مختصری دیدیم. بعد از آن، چون اعزام رسمی نبود، با جهاد سازندگی هماهنگ کردیم. برگه‌ای از سازندگی گرفتیم، برای خوزستان و از طریق ماهشهر رفتیم آبادان؛ مقصد نهایی‌مان جبهه ذوالفقاریه بود.

کد ویدیو

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان اظهار داشت: پنج نفره وارد منطقه شدیم. هیچ‌کدام‌مان در ذوالفقاریه شهید نشدیم، اما بعدها هرکدام در عملیات‌های مختلف به شهادت رسیدند. شهید سعید جهانبخش بهرامی در عملیات فتح‌المبین شهید شد، شهید جمشید کریمی در عملیات رمضان، شهید علی محمدی در عملیات بدر، وشهید  حسین اسلامی در عملیات والفجر.عملاً تمام آن گروه، چهار نفرشان شهید شدند. فقط من ماندم تا امروز بتوانم این خاطره را تعریف کنم؛ خاطره‌ای از عهدی که در نوجوانی بستیم، از مسیری که با هم رفتیم، و از دوستانی که جانشان را برای وطن دادند.

پربازدیدترین آخرین اخبار