کد خبر:۱۳۰۸۴۰
به همت فرهنگسراي انديشه؛

كتاب «حدیث انقلاب» شمس آل‌احمد رونمایی می‌شود

به همت فرهنگسرای اندیشه و انتشارات سوره مهر، آیین رونمایی از کتاب «حدیث انقلاب» مجموعه گفتارها و سخنرانی‌های زنده‌یاد شمس آل‌احمد با حضور خانواده وی در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مراسم رونمایی از کتاب «حدیث انقلاب» مجموعه گفتارها و سخنرانی‌‌های زنده‌یاد شمس آل‌احمد را با حضور خانواده وی سه‌شنبه 24 خرداد ماه برگزار می‌شود.
 
کتاب «حدیث انقلاب» که به تازگی انتشارات سوره مهر آن را منتشر کرده، در واقع گردآوری مجموعه‌ای از سخنرانی‌های شمس آل احمد در اولین ماه‌های پیروزی انقلاب اسلامی است.

مجموعه سخنرانی‌های شمس‌آل‌احمد در این کتاب با دو عنوان کلی «آزادی و مرزهایش» و «استقلال فرهنگی» آمده است که در آنها آل احمد به بررسی جایگاه فردی خود در حوادث انقلاب و بعد از آن می‌پردازد.همچنین دیدگاه‌های او در مورد تحولات انقلاب و بررسی عوامل گوناگون در خلال آن، یکی از ویژگی‌های این اثر است.

شمس‌آل‌احمد در بخشی از مقدمه این کتاب نوشته است: «گفته‌ام که قیام مردم ما با فرار شاه و شاهپورتازه گام نخست پیروزی را برداشته است. ضد انقلاب در طول چند ماه پیش تجدید قوا کرده است. افراد گریخته درخفا ارتباطشان برقرار شده است. دشمن اصلی انقلاب ما استعمار جهانی است.»

از میان فصل‌های این کتاب می‌توان به فصل‌هایی چون از داخل گود، بختیار و جنبش ملت، جنبش همبسته ملی، استبداد نعلین؟، آزادی، استقلال، جمهوری اسلامی، گفت و شنود دوستانه و آزادی و مرزهایش اشاره کرد.

مراسم رونمایی از این کتاب سه‌شنبه 24 خردادماه، ساعت 5 عصر در فرهنگسرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی‌، نرسیده به پل سیدخندان‌ برگزار می‌شود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار