دانشگاه شهید چمران اهواز مورد تایید آموزش عالی پادشاهی اردن قرار گرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۳۶۶
معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان:

دانشگاه شهید چمران اهواز مورد تایید آموزش عالی پادشاهی اردن قرار گرفت

معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان اعلام کرد که براساس یادداشت رسمی سفارت پادشاهی اردن، دانشگاه شهید چمران اهواز در لیست دانشگاه‌های مورد تایید آموزش عالی پادشاهی اردن قرار گرفته است.
دانشگاه شهید چمران اهواز مورد تایید آموزش عالی پادشاهی اردن قرار گرفت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به گفته قنبری باغستان معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان، قرار گرفتن دانشگاه‌های ایران در لیست دانشگاه‌های مورد تایید دیگر کشورها؛ یک اقدام اساسی در راستای جذب دانشجوی خارجی است و امید است به زودی شاهد حضور دانشجویانی از پادشاهی اردن در کشورمان باشیم.

معاون بورس و دانشجویان سازمان امور دانشجویان با اشاره به رسالت کلان جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی براساس برنامه هفتم پیشرفت افزود: بدیهی است کشور‌های منطقه اعم از خاورمیانه، آسیای میانه و حتی آفریقا و شرق دور برای جذب دانشجو در اولویت جذب دانشجو قرار دارند لذا باید از طریق فعال کردن تمامی کانال‌های ارتباطی مسیر جذب و ورود دانشجویان از این کشور‌ها به میهنمان را هموار کرد.

وی با اشاره به محوریت دانشگاه‌ها در موضوع جذب دانشجویان خارجی افزود: در فضای رقابتی شدید منطقه‌ای و جهانی، جذب دانشجوی خارجی و در واقع زمینه سازی برای جلب اعتماد دانشجوی خارجی جهت تحصیل در ایران، سلسله اقدامات و برنامه‌ریزی‌های ارتباطی-اقناعی بلندت می‌طلبد. از این‌رو دانشگاه‌ها با هدف برندسازی و معرفی ظرفیت‌های آموزش عالی کشور باید حضور بسیار بیشتری در رویداد‌های علمی و دانشگاهی این کشور‌ها داشته باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار