آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۷۳۱
تا دو سال آینده؛

حوزه‌هاي علميه خواهران به شبکه علمی مجهز می‌شوند

مسئول دفتر فناوري اطلاعات حوزه‌هاي علميه خواهران از راه‌اندازي شبکه علمي حوزه‌هاي علميه خواهران تا دو سال آينده خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، مهندس علي طائي‌زاده پیش از ظهر امروز طی سخنانی در نشست خبری در قم اظهار داشت: دفتر فناوري اطلاعات حوزه‌هاي علميه خواهران در سال جاری، فعال‌سازي امور پژوهشي و فرهنگي را در دستور کار خود دارد.
 
وي با بیان اينکه حوزه‌هاي علميه خواهران در زمينه راه اندازي شبکه يکپارچه کشوري، يکي از پيشروترين مراکز به شمار می رود، افزود: امسال به منظور استفاده و بهره‌مندي خواهران و استادان حوزوي، اطلاعات علمي- پژوهشي شامل اطلاعات کتابخانه‌‌ها، پايان‌نامه‌ها، منابع پژوهشي مدارس و مراکز آموزش عالي حوزوي در اين شبکه قرار مي‌گيرد.
 
مسئول دفتر فناوري اطلاعات حوزه‌هاي علميه خواهران زمان بهره‌برداري از شبکه علمي حوزه‌هاي علميه خواهران را دو سال آينده عنوان کرد و گفت: استفاده از اين شبکه در مرحله اول مختص مدارس علميه و بانوان حوزوي است و در مراحل بعد امکان استفاده پژوهشگران و محققان غير حوزوي و عموم مردم نيز فراهم مي‌شود.
 
طائي‌زاده بیان داشت: از جمله کارهاي ديگري که در بخش پژوهش دنبال مي‌شود، توليد و آماده‌سازي نرم‌افزار چندرسانه‌اي «مأخذشناسي زندگي حضرت خديجه(س)» است که بزودي رونمايي مي‌شود.
 
وي نرم‌افزار چندرسانه‌اي «مأخذ شناسي زندگي حضرت خديجه(س)» را حاصل فيش برداري از اطلاعات بيش از 4000 کتاب در خصوص زندگي اين بانوي بزرگ عنوان کرد و بيان داشت: اين نرم افزار نخستين نرم افزار پژوهشي در خصوص زندگي حضرت خديجه(س) است که قابليت‌هاي پژوهشي مورد نياز در فعاليت‌هاي تحقيقي در آن گنجانده شده و مأخذ مورد بحث در آن، پژوهشگر را به کتب و منابع اصلي راهنمايي مي‌کند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار