کد خبر:۱۳۱۷۹۷۰
وزیر علوم در جمع خبرنگاران:
سیمایی: با هر دانشجوی خارجی که هنجارهای کشور را نقض کرده حتما برخورد حقوقی خواهیم کرد/ تا الان هیچ شکایتی ثبت نشده است+ فیلم
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص موضوع دانشجویان خارجی دانشگاه همدان گفت: هیچ گونه شکایتی در این خصوص به وزارت علوم نشده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص اعزام تیم وزارت علوم برای بررسی موضوع دانشجویان خارجی دانشگاه همدان گفت: تیمی از وزارت علوم به دانشگاه همدان اعزام شد و مسائل و موضوعات مطرح شده را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: در صورتی که این موضوع اثبات شود، فرقی ندارد که دانشجوی خارجی چه کسی باشد هنجارهای کشور را نقض کرده حتما با آنها برخورد حقوقی خواهیم داشت، اما تاکنون هیچ شکایتی از این موضوع ثبت نشده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰