سعدآباد سوم تا ششم تيرماه تعطيل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۲۹۵

سعدآباد سوم تا ششم تيرماه تعطيل است

 مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد در روزهاي سوم تا ششم تيرماه به دليل برگزاري اجلاس بين المللي «مبارزه جهاني با تروريسم» تعطيل دراين مجموعه است.  
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد به دليل برگزاري اجلاس بين المللي مبارزه جهاني با تروريسم تعطيل خواهد بود.

اين مجموعه در گذشته محل استقرار و سكونت تابستاني و ييلاق پادشاهان دوران قاجار بود و پس از كودتاي سال 1299 شمسي، با الحاق باغ هاي مختلف به اقامتگاه تابستاني خاندان پهلوي اختصاص يافت؛ به تدريج كاخ و كوشك هايي به مناسبت هاي گوناگون در نقاط مختلف آن ساخته شد.

اين مجموعه پس از انقلاب اسلامي به موزه تبديل شد و اينك با وجود 17 كاخ، موزه و نمايشگاه دائمي همه روزه به استثناي ايام سوگواري از ساعت 9 تا 18 و 30 دقيقه پذيراي علاقمندان و بازديدكنندگان است./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار