نوری قزلجه: قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت / در چند روز آینده قیمت‌ها تعدیل می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۸۶۷۴

نوری قزلجه: قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت / در چند روز آینده قیمت‌ها تعدیل می شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در روز‌های گذشته قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت، اما این موضوع به علت هیجانات آزادسازی قیمت‌هاست و با تدابیر اتخاذشده، طی یکی دو روز آینده قیمت‌ها تعدیل شده و به نرخ منطقی و ارشادی بازخواهد گشت.
نوری قزلجه: قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت / در چند روز آینده قیمت‌ها تعدیل می شود

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم شهید سامر شریعت مدار نخستین شهید امنیت وزرات جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش اخیر قیمت گوشت قرمز گفت: در روز‌های گذشته قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت، اما این موضوع به علت هیجانات آزادسازی قیمت‌هاست. با تدابیر اتخاذشده، طی یکی دو روز آینده قیمت‌ها تعدیل شده و به نرخ منطقی و ارشادی بازخواهد گشت.

وی با اشاره به اجرای گسترده طرح کالابرگ الکترونیک افزود: در ده روز گذشته بیش از ۶۰ میلیون نفر کالابرگ دریافت کردند که تقاضای سنگینی را به بازار وارد کرد. با وجود این حجم تقاضا، تأمین، تدارک، حمل‌ونقل و عرضه کالا‌های اساسی در سراسر کشور بدون مشکل انجام شد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین گفت: برای ماه رمضان و سال نو نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده است و وفور کالا‌های اساسی ادامه خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار