کد خبر:۱۳۶۹۱۴
سایت ضد انقلاب روزآنلاین:
آمریکا در جنگ با ایران درحال شکست خوردن است
پایگاه اینترنتی روزآنلاین اخیرا در گزارشی با انتقاد از سیاست های آمریکا، ایران را پیروز کشمکش با آمریکا دانسته و گفته است آمریکا دارد جنگ را می بازد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پایگاه اینترنتی روزآنلاین اخیرا در گزارشی با انتقاد از سیاست های آمریکا، ایران را پیروز کشمکش با آمریکا دانسته است.
این پایگاه در مطلبی به نقل از هیومن ایوانتز آورده است: سیاست نادرست باراک اوباما، در قبال ایران بطور بالقوه به منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی آمریکا در خاورمیانه و دنیا خسارت خواهد زد.
این گزارش می افزاید: کافی است به مواردی که ایران، بر اثر استراتژی غلط اوباما، در حال برنده شدن در آنهاست توجه کنیم: تحریم ها، مذاکرات، امید به انقلاب در ایران.
روزآنلاین سپس مواردی از فعالیت های پیروزمندانه ایران را به عنوان نمونه ذکر کرده و از قول رابرت گیتس، وزیر دفاع سابق آمریکا گفته است: «ایران بوجود آورنده بهار عربی نیست ولی کاملا آشکار است که آنها سعی دارند از آن به نفع خود بهره برداری کنند؛ حتی در عراق و افغانستان.»
گزارش مذکور به عنوان مثالی دیگر تصریح می کند: هفته گذشته وزارت خارجه ایران از عربستان خواست نیروهای خود را از بحرین خارج کند تا زمینه همکاری های منطقه ای فراهم آید. با کمال تعجب سعودی ها هم بخشی از نیروهای خود را بیرون بردند، چون می دانند بالاخره با سلطه فارس ها در منطقه روبرو هستند.
گزارش مذکور همچنین با اشاره به نفوذ ایران در آمریکای لاتین از قول عضو سنای آمریکا آورده است: مساجد ساخت ایران و مراکز فرهنگی که ایران در کشور های آمریکای لاتین ساخته است نسخه ایرانی اسلام را تبلیغ می کنند.
هیومن ایوانتز، تهیه کننده این گزارش، در پایان می گوید: ما داریم جنگ را می بازیم؛ فقط با یک سیاست محکم و منسجم می توان از عهده چالش های موجود بر آمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰