کد خبر:۱۳۶۹۶۲

درمان رایگان در بیمارستان صحرایی جمکران در ايام نيمه شعبان

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم گفت: در ایام نیمه شعبان بیش از 900 نفر با مراجعه به بیمارستان صحرایی عاشقان ولایت در جمکران به صورت رایگان درمان شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، رئیس کمیته بهداشت و درمان و امور امدادی ستاد نیمه شعبان با بیان اینکه نخستین بیمارستان صحرایی استان که با هدف ارائه خدمات درمانی مناسب به زائران و مسافران از 24 الی 27 تیر در محدوده درب شماره دو جمکران برپا بود، اظهار داشت: در این مدت 972 نفر با مراجعه به این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند.
 
دکتر سید شمس الدین حجازی انجام 6 مورد احیا قلبی و تنفسی، 25 مورد جراحی سرپایی، 76 مورد آزمایش و 41 مورد پانسمان ناشی از سوختگی را از جمله اقدامات درمانی انجام شده در این بیمارستان برشمرد و گفت: در این مدت 191 نفر از مراجعه کنندگان به این بیمارستان بستری شدند، 781 نفر به صورت سرپایی درمان شدند و 37 بیمار نیز به سایر بیمارستانهای سطح شهرمنتقل شدند.
 
وی در ادامه بیان داشت: فضای این بیمارستان و اطراف آنرا سه هزار متر مربع اعلام است که بیمارستان صحرایی عاشقان ولایت شامل ۱۱ کانکس و ۱۱ چادر امدادی بزرگمی شود و بصورت شبکه ای از طریق راهروها به هم مرتبط می شوند.
 
حجازی با بیان اینکه تمام بخشهای تخصصی اولیه یک بیمارستان از جمله آزمایشگاه، داروخانه، رادیولوژی، اتاق عمل سرپایی، بخش های بستری و سایر بخش ها در این بیمارستان صحرایی در نظر گرفته شده بود،تاکید کرد: تعداد ۳۰ تا ۵۰ نیروی انسانی شامل پزشک عمومی و متخصص، کارشناس پرستاری، ماما و سایر نیروهای درمانی و پشتیبانی مورد نیاز در هر شیفت فعالیت داشتند.
 
رئیس کمیته بهداشت و دروان و امور امدادی ستاد نیمه شعبان با اشاره به اینکه راه اندازی بیمارستان صحرایی عاشقان ولایت نخستین تجربه استان در بهره گیری از خدمات و امکانات موجود بود تصریح کرد: بیمارستان صحرایی بیمارستان موجب شد در اوج ترافیک محورهای منتهی به مسجد جمکران از انتقال مصدومان و مجروحان به مراکز درمانی سطح شهر جلوگیری و به بیماران خدمات مناسب تری ارائه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار