بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه هرج و مرج‌ها را رقم زد/ قدردانی از اقدامات بسیج دانشجویی در تجمات اخیر دانشگاه‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۷۸۴
در بیانیه اساتید و نخبگان برجسته دانشگاه‌های کشور مطرح شد

بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه هرج و مرج‌ها را رقم زد/ قدردانی از اقدامات بسیج دانشجویی در تجمات اخیر دانشگاه‌ها

جمعی از اساتید و نخبگان برجسته دانشگاه‌های کشور در بیانیه‌ای در خصوص اتفاقات روز‌های قبل دانشگاه‌ها اعلام کردند: بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه هرج و مرج‌ها را رقم زد.
بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه هرج و مرج‌ها را رقم زد/ قدردانی از اقدامات بسیج دانشجویی در تجمات اخیر دانشگاه‌ها

به گزارش گروه داشگاه خبرگزاری دانشجو،جمعی از اساتید و نخبگان برجسته دانشگاه‌های کشور در بیانیه‌ای در خصوص اتفاقات روز‌های قبل دانشگاه‌ها اعلام کردند: بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه هرج و مرج‌ها را رقم زد. متن کامل بیانیه به شرح زیراست: 

 

"بسوز‌ای سعی باطل! پرچم ایران نمی‌سوزد... "

در زمانه‌ای که خونخوران مستکبر عالم در برنامه ریزی‌های خود به اکثر اهداف شوم و پلیدشان برای بلعیدن عالم دست یافته‌اند و تنها مانع این ناگوارترین رخداد تاریخ بشریت، جبهه مقاومت شیعی و آزادگان جهان به سردمداری جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ در هنگامه سرنوشت ساز نبرد نهایی حق و باطل که جبهه کفر با تمام قوا به مبارزه با ایران اسلامی عزیزمان به صف شده و دور تا دور مرز‌های این سرزمین پرگهر همچون کفتار‌های در کمین شیر استقرار یافته و مرتصد اولین فرصت برای بلعیدن تمام هویت و دارایی این آب و خاک است؛ در بهت و حیرت اقدامات ایران ستیزانه و دور از عقل و انصاف عده‌ای دانشجونمای فریب خورده ی سحر شده توسط لشکر مجازی همان جبهه کفر هستیم که همانند عمال دژخیمان در مکان مقدس دانشگاه دست به هتاکی و اقدامات ضد امنیت ملی به دور از شان و منزلت دانشگاه و دانشگاهی زده و گستاخانه آتش به پرچم پر افتخار کشور عزیزمان ایران زده، پرچم ننگین ستمشاهی را برافراشتند.

 

ما جامعه دانشگاهی ایران متشکل از دانشجویان، اساتید و کارمندان، فارغ از هر گونه گرایش سیاسی ضمن تشکر از بسیج دانشجویی که صبر انقلابی و حیاء اسلامی نشان دادند، این اقدامات را با شدیدترین لحن ممکن محکوم کرده و به تأسی از شهیدان والا مقام به ویژه سید ایشان شهید حاج قاسم سلیمانی بزرگ با افتخار اعلام می‌داریم که آماده جان فشانی برای این پرچم مقدس و آرمان‌های انقلاب اسلامی تحت ولایت رهبر معظم، امام خامنه¬ای عزیز هستیم.

 

از دیگر سوی، مطالبه جدی ما و وظیفه قطعی دولت و مجلس محترم، مسئولین محترم وزارت علوم و رؤسای محترم دانشگاه‌ها برخورد قاطع مطابق قانون با عوامل برهم زننده ی نظم و امنیت عمومی و ملتهب کننده¬ی فضای دانشگاه در کوتاه مدت و بررسی عملکرد خود و علل و ریشه‌های انحراف آشکار عده‌ای از دانشجویان در دراز مدت است. دانشجو نما‌هایی که بدون تفکر و تعقل، دچار انحراف در تشخیص شده و با عدم فهم ساده‌ترین مسائل روز دنیا، فریفته¬ی شعار‌های کذب مدعیان حقوق بشری شده‌اند که دست به فجیع‌ترین جنایات جنسی علیه کودکان معصوم و زنده خواری آنان میزنند. آنان را چه شده است که جنایات عریان جبهه باطل و نسل کشی فجیع انسان‌های بی گناه را نمی‌بینند و احمقانه در راستای نقشه‌های شوم آنان خدو به روی آفتاب می‌اندازند؟!

 

علیرغم هشدار‌های قبلی دلسوزان حریم دانشگاه، سهل انگاری مسئولین، ذیل رویکرد مغایر با قانون دولت محترم در بخشودگی و بازگرداندن دانشجویان و اساتید مجرم با محکومیت سیاسی و بی اثر کردن رأی کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و تضعیف جایگاه خطیر آن نهاد، به هرج و مرج در فضای دانشگاه انجامید و زمینه ی هنجارشکنی عده‌ای معلوم الحال و گستاخی بیش از پیش آنان، حمله با چوب و چماق، سنگ پرانی و فحاشی رکیک به تجمع دانشجویان دغدغه مندی که در آرامش، اقدامات شنیع ایشان را محکوم کردند را فراهم کرد. اکنون بار دیگر هشدار می‌دهیم که در صورت ادامه این رویکرد منفعلانه¬ی مسئولین محترم به طور قطع امنیت جانی و روانی عموم دانشگاهیان و سپس جامعه بر هم خورده و از آن مهمتر شعله‌های جنگ تروریستی شهری همانند دی ماه روشن شده، خوراک رسانه‌های صهیونیست فراهم و چنگال و دندان‌های آنان تیزتر خواهد شد. بدیهی است در این صورت، مسئولیت هر گونه خسارت از سوی این اوباش و تبعات سنگین اجتماعی در برهه¬ی حساس کنونی بر عهده دولت، وزارت علوم و رؤسای محترم دانشگاه خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار