ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۷۴۱۹

ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

بامداد امروز و همزمان با اذان صبح و وقت سحری برخی نقاط در شرق غرب و جنوب تهران مورد حمله قرار گرفت.
ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز دوشنبه و همزمان با اذان صبح و وقت سحری برخی نقاط در شرق، غرب و جنوب تهران مورد حمله قرار گرفت. این در حالی است که حملات روز گذشته به برخی نقاط از جمله برخی مراکز حساس نظامی و کلانتری‌ها موجب شهادت جمعی از هموطنانمان شد.

حملات به ایران وارد سومین روز خود شده است و ایران نیز به تلافی این تجاوزات دور جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی را آغاز کرد.

 

کودکان هدف حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا

تصاویر ناراحت کننده از امدادرسانی تیم های عملیاتی هلال احمر به کودک مجروح شده در حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا حوالی سهروردی تهران

کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۴۵
گرگانی‌ها برای خونخواهی به خیابان‌ها آمدند
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۴۰
دستور عارف به استانداران برای تامین پایدار نیازهای مردم


معاون اول رئیس جمهور در تماس با برخی استانداران دستورات لازم برای مدیریت میدانی و تامین پایدار نیازهای مردم را ابلاغ کرد.

عارف در این تماس‌ها تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران از مدت‌ها پیش همه سناریوهای پیشِ‌رو را پیش‌بینی و برای یک رویارویی طولانی آماده‌سازی‌های لازم را انجام داده است و در تأمین مایحتاج اساسی مردم، هیچ خللی متصور نیست.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: با جنایات رخ داده نظام تا تعیین تکلیف کامل پرونده تهدید نظامی و فشار تحریمی علیه ملت ایران، با صلابت و بدون عقب‌نشینی مسیر خود را ادامه خواهد داد.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۳۷
دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران برای یک جنگ طولانی مدت آماده است. برخلاف آمادگی امریکا

علی لاریجانی: همانطور که در ۳۰۰ سال گذشته، ایران آغازگر جنگ نبوده و نیروهای مسلح شجاع ما جز برای دفاع، هیچ حمله‌ای نکرده‌اند، ما بدون توجه به هزینه‌ها، قاطعانه از خود و تمدن شش هزار ساله‌مان دفاع خواهیم کرد و دشمنان را از اشتباه محاسباتی‌شان پشیمان خواهیم کرد. ایران برای یک جنگ طولانی مدت آماده است. برخلاف آمادگی امریکا.

ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۱۲
گزارش خبرنگار SNNTV از دو حمله وحشیانه دشمن صهیونی- آمریکایی به مناطق مسکونی اطراف میدان فردوسی تهران
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۰۸
شایعه حمله به خط لوله نفت خوزستان تکذیب شد

در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره حمله به یکی از خطوط لوله انتقال نفت در خوزستان، مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب، نفت و گاز مسجدسلیمان و نفت و گاز آغاجاری یکشنبه ۱۱ اسفند اعلام کردند هیچ‌گونه حمله‌ای به خطوط نفتی صورت نگرفته است.

براساس اعلام منابع رسمی، تمامی خطوط انتقال نفت در استان به‌صورت عادی و بدون اختلال در حال فعالیت هستند.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۶:۰۵
محکومیت تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران از سوی وزیر امور خارجه افغانستان

وزیر امور خارجه امارات اسلامی افغانستان در گفت وگو با همتای ایرانی خود ضمن ابراز نگرانی عمیق نسبت به تحولات اخیر، تجاوز آمریکا و اسراییل علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم و مراتب تسلیت و همدردی خویش را در پی هدف‌ قرار دادن اندوه‌بار رهبر انقلاب به دولت و ملت ایران ابراز کرد.

ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۴۹
مراسم تشییع شهدای دانش‌آموز میناب فردا برگزار می‌شود

ستاد برگزاری مراسم تشییع شهدای مظلوم دانش‌آموز شهر میناب، با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری این مراسم در روز سه‌شنبه خبر داد.

پیکر این نوگلان مظلوم شهید، فردا از ساعت ۸ صبح از میدان شهدای شهر میناب تا گلزار شهدای این شهر بر دستان مردم تشییع و تدفین خواهد شد.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۴۷
هشدار پلیس در خصوص ۲ زمانه بودن پرتابه‌های دشمن

پلیس: احتمال ۲ زمانه بودن پرتابه های دشمن متصور است و گاها دقایقی بعد از انفجار اول ، انفجار دوم صورت میگیرد ، مردم مراقبت نمایند.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۴۱
اطلاعیه شماره ۴ ستاد مدیریت بحران وزارت بهداشت

آماده‌باش کامل مراکز درمانی/ پذیرش نسخ کاغذی در صورت اختلال اینترنت

وزارت بهداشت جزئیات خدمات‌رسانی در شرایط اضطراری را اعلام کرد:

۱. پذیرش نسخ کاغذی: در صورت قطع اینترنت یا اختلال سامانه‌ها، تمام مراکز درمانی و داروخانه‌ها موظف به پذیرش نسخ کاغذی و ارائه خدمات بدون محدودیت هستند.

۲. تحویل دارو بدون استعلام: در شرایط اضطراری، دارو بدون نیاز به استعلام برخط تحویل داده می‌شود تا وقفه‌ای در درمان ایجاد نشود.

۳. حمایت از بیماران خاص: ارائه خدمات به بیماران خاص، نادر و صعب‌العلاج با هماهنگی بیمه‌ها در مراکز مربوطه تداوم دارد.

۴. پوشش مابه‌التفاوت اورژانسی: در مراجعات صرفاً اورژانسی به مراکز غیردولتی، مابه‌التفاوت تعرفه دولتی تا تعرفه خصوصی توسط دولت تأمین می‌شود.

۵. ذخایر راهبردی پایدار: ذخایر دارو و شیرخشک تحت کنترل کامل و در وضعیت پایدار قرار دارد.

۶. آماده‌باش کامل: شبکه سلامت با حداکثر ظرفیت در حال خدمت‌رسانی است و خدمات به مجروحان کاملاً رایگان می‌باشد.

۷. تداوم فعالیت مراکز: تمام مراکز بهداشتی و درمانی کشور با تمهید روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، به فعالیت عادی ادامه می‌دهند.

/خبرگزاری صدا و سیما

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۳۴
آسیب به ساختمان اورژانس استان تهران/ تخلیه ساختمان مرکزی

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران:
دقایقی پیش به ساختمان ستاد اصلی سازمان اورژانس استان واقع در خیابان ایرانشهر حمله شد.

بر اثر این حمله ساختمان اورژانس و چند ساختمان اطراف آسیب جدی دید.

ساختمان در حال حاضر تخلیه است، اما چند نفر از همکاران ما دچار زخم‌های سطحی شده اند.

کماکان امدادرسانی به شهروندان ادامه دارد و خللی در روند امدادرسانی به وجود نیامده است

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۳۴
هدیه ترامپ به مردم ایران؛ کودک‌کشی و حمله به مراکز درمانی

ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

/تسنیم

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۲۳
محل بازی کودکان در یک پارک تهران هدف قرار گرفت
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۵:۰۳
مناطقی از تهران مورد هجوم دشمن آمریکایی_صهیونی قرار گرفت

دقایقی پیش مناطقی از تهران مورد هجوم دشمن آمریکایی_صهیونی قرار گرفت.

طبق مشاهدات میدانی دشمن بصورت کور و مناطق مسکونی را هدف حمله قرار داده است.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۴:۳۸
رئیس بیمارستان گاندی: والدین نگران نباشند همه جنین‌ها سالم هستند/ کلیه بیماران بدون آسیب جدی به بیمارستان دیگر منتقل شدند

محمدحسن بنی اسد:

موج انفجار به شدت به بخش های مختلف بیمارستان گاندی آسیب زد.

کلیه بیماران بیمارستان بدون اینکه آسیب جدی ببینند به بیمارستان دیگر منتقل شدند.

تعدادی نوزاد داشتیم که در بخش NICU بستری بودند که بدون هیچ مشکلی منتقل شدند.

متخصصان IVF بعد از انفجار پروسه درمانی را ادامه دادند و جنین ها را فریز و به تانک های مورد نظر منتقل کردند.

والدین نگران نباشند همه جنین‌ها سالم هستند و در مراقبت کامل قرار دارند. /مهر

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۴:۲۷
هم اکنون؛ صدای چند انفجار در مرکز تهران

صدای چند انفجار در مرکز تهران شنیده شد.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۴:۲۴
تعداد دانش‌آموزان شهید تجاوز صهیونیستی - امریکایی به ۱۷۱ نفر رسید

صادقی سخنگوی آموزش و پرورش:

۱۷۱ دانش آموز بیگناه در ۴۸ ساعت گذشته و از آغاز حمله تروریستی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و امریکا به خاک کشورمان، براثر حملات وحشیانه متجاوزین در نقاط مختلف شناسایی شدند.

در حمله وحشیانه صهیونیست ها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب، ۱۶۸ کودک جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند ضمن اینکه این حادثه ۹۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.

همچنین ۲ برادر دانش آموز ساکن در شهرک والفجر از منطقه ۱۴ شهر تهران، شب گذشته در حمله سبعانه صهیونیست ها به منزل مسکونی، شهید شدند.

علاوه بر این، انفجار ناشی از اصابت بمب و یا موشک در شهر آبیک استان قزوین نیز منجر به شهادت پسربجه ای حدودا ۹ ساله شد.

روز گذشته در پی حمله سبعانه رژیم خبیث صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به پایتخت کشورمان، ۲ دانش آموز پسر(برادر) ساکن در شهرک والفجر منطقه ۱۴ در منزل خود مورد اهداف موشک قرار گرفتند که در نهایت به شهادت رسیدند.

۲ دانش آموز دیگر نیز روز گذشته در منطقه نارمک و یک دانش آموز نیز در منطقه چهار پایتخت براثر حملات دشمن مجروح و به بیمارستان انتقال داده شدند. /ایرنا

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۴:۱۵
رزمندگان اسلام انتقام انتقام

اجتماع بزرگ مردم شهر زابل در حمایت از عملیات‌های کوبنده نیروهای مسلح کشورمان علیه متجاوزان آمریکایی-صهیونی به همراه سوگواری برای امام خامنه‌ای امروز نیز در این شهر برگزار شد.

کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۳:۵۹
آسیب جدی به بخش IVF بیمارستان گاندی در پی حملات آمریکایی-صهیونیستی/ آمریکایی‌ها حتی به جنین هم رحم نکردند
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۲:۵۵
خبرنگار SNNTV از وضعیت بیمارستان گاندی و منازل مسکونی اطراف آن
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۲:۵۴
بیانیه شماره ۲؛ دعوت به وحدت ملی و هوشیاری در پی شهادت رهبر انقلاب

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه شماره دو خود نکاتی را در پی شهادت آیت الله خامنه‌ای متذکر شد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
بیانیه شماره 2 بسم الله القاصم الجبارین انا لله و انا الیه راجعون
ملت بزرگ و سرافراز ایران و مسلمانان مقاوم جهان اسلام و آزادگان عالم!  قائد امت، نائب حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای به دست خبیث‌ترین و ناپاک¬ترین انسانها و در ماه خدا، در حالی که روزه¬دار بود و در دفتر کار خود مشغول تمشیت اوضاع کشور بود، به فیض عظیم شهادت نائل آمد. بی شک خون پاکش سبب بیداری جهانیان و ذلت شیطان صفتان عالم و نابودی رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونی و خروج مفتضحانه امریکا از منطقه خواهد شد. تاریخ خونبار ایران اسلامی آکنده از مقاطع حساس و سرنوشت سازی است که با حضور، ایمان و مجاهده این مردم غیرتمند و آگاه، تداوم یافته و کشور را از شرّ بیگانگان داخلی و خارجی محفوظ نگاه داشته است. این مصیبت عظمی را به پیشگاه امام موجودِ موعودمان تسلیت می گوییم و در عین حال به نکات زیر توجه می‌دهیم:
- فریب خوردگان داخلی هم‌دست با دشمنان خارجی در پی ایجاد اغتشاشات و ناامنی خیابانی و زمینه‌چینی برای ورود جنگ فعلی با دولت تروریست امریکا و رژیم منحوس صهیونی به فاز زمینی هستند. از این جهت هوشیاری همیشگی، وحدت ملی مثال زدنی و خصوصا حضور میدانی موثر – خصوصا در شبها – یکی از ضرورتهای فعلی بوده و موجب جلوگیری از تکرار وقایع 18 دی ماه خواهد شد.
- با توجه به اینکه مجلس محترم خبرگان در مقام تعیین رهبر جدید برای ایران اسلامی است، هماهنگی با شورای موقت رهبری و پس از تعیین رهبر جدید، حمایت همه جانبه از تصمیم نهایی مجلس خبرگان وظیفه همگان است و هرگونه نقد یا خدشه‌ای به تصمیم آنها موجب تضعیف مهمترین نهاد مشروعیت بخش به نظام خواهد بود و قطعا به سود دشمنان قسم خورده این مرز و بوم است. همه به خوبی می‌دانیم که در این مقطع حساس، خدای متعال همچون گذشته یاور قطعی ملت مومن ایران است و همان گونه که در قرآن کریم فرموده است؛ «الله اعلم حیث یجعل رسالته». از این جهت است که ما با جان و دل پذیرای تصمیم نهایی مجلس محترم خبرگان خواهیم بود.
- ضمن حمایت قاطعانه از نیروهای مسلح و مقتدر جمهوری اسلامی ایران، از ایشان می‌خواهیم بر شدت حملاتشان بر نیروهای متجاوز تا رفع فتنه از منطقه ادامه دهند و ذره‌ای سستی در این مسیر به خود راه ندهند. چراکه؛ در غیر این صورت، در آینده بازهم شاهد تهدیدها و تجاوزهای شدیدتر خواهیم بود.
- همان طور که در بیانیه شماره یک تاکید شد، امروز بازار اخبار جعلی با پمپاژ رسانه‌های بیگانه داغ است. این شایعات با هدف ایجاد خلل در اراده ملی انجام می‌شود. از این جهت باید هوشیار بود و اخبار صحیح را از رسانه ملی و خبرگزاری‌های داخلی دریافت کرد.
- همان طور که سید قائد شهید فرمودند؛ در این برهه‌ها شیعه راه خود را خوب می‌داند. از این جهت، لازم است به این نکته توجه دهیم که اگر سید قائد رفت، امام او که حی و حاضر بوده و خود فرموده حافظ شیعیان است، و خدای آن امام عزیز هست و ما نیز در محضر آنها و موید به توفیقات و نصرت آنها هستیم. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم / وَسَيَعْلَمُ ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ أَيَّ مُنقَلَب يَنقَلِبُونَ.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۲:۳۵
نشست فوق‌العاده شورای حکام درباره ایران آغاز شد

نشست فوق‌العاده شورای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی تجاوز ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه ایران در وین آغاز شد.

این نشست به درخواست ایران و طرح آن از سوی روسیه بعنوان عضو شورای حکام، تشکیل شده است.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۲:۱۳
عضو ایرانی‌تبار کنگره: ترامپ قصد خیری برای ایران ندارد

«یاسمین انصاری» نماینده کنگره آمریکا:

باور ندارم که دونالد ترامپ قصد خیر یا برنامه‌ای برای آینده ایران داشته باشد.

این باور ریشه در این واقعیت دارد که دونالد ترامپ نشان داده که در قبال آینده ایالات متحده هم فاقد قصد خیر است.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۲:۰۴
نماینده مجلس آمریکا: جنگ ترامپ غیرقانونی است؛ اعتیاد تل‌آویو به بمباران بیمارستان‌ها

رشیده طلیب، نماینده مسلمان ایالت میشیگان و عضو حزب دموکرات آمریکا در روزهای اخیر به‌شدت از تل‌آویو و واشنگتن به دلیل تهاجم نظامی به ایران و نسل‌کشی انتقاد کرده و در حساب کاربری خود در شبکه اکس، این حملات را تجاوزکارانه و غیرقانونی ارزیابی کرده است.

این نماینده فلسطینی تبار در ادامه تاکید کرده است: این اقدام‌ها، خطر شعله‌ورشدن یک جنگ منطقه‌ای فاجعه‌بار را افزایش می‌دهد.

وی در توییتی دیگر، به خبر خبرگزاری رویترز در مورد خسارات وارد شده به بیمارستانی در تهران واکنش نشان داد و نوشت: اسرائیل به بمباران بیمارستان‌ها، مدارس، اردوگاه‌های پناهندگان که همگی جنایات جنگی هستند، اعتیاد دارد.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۵۸
محکومیت جنایات جدید رژیم صهیونیستی در حمله وحشیانه به لبنان

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات وحشیانه هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و ضاحبه جنوبی بیروت که منجر به شهادت بیش از ۳۰ نفر از جمله دو کودک و زخمی شدن ۱۴۹ نفر شهروند لبنانی شد را به شدت محکوم کرد./ایرنا

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۵۷
لحظه بمباران خانه‌های مردم سنندج
کد ویدیو
/تسنیم
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۲۹
صدیف بدری، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی: مردم دغدغه نداشته باشند، مشکلی در خدمات و اقلام اساسی و حمل و نقل وجود ندارد
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۲۴
لاریجانی: خیال‌پردازی‌های ترامپ، کل منطقه را به جنگی غیرضروری کشانده است

دبیر شورای عالی امنیت ملی:

خیال‌پردازی‌های ترامپ، کل منطقه را به جنگی غیرضروری کشانده و اکنون او به حق نگران تلفات بیشتر آمریکایی‌هاست.

واقعاً بسیار غم‌انگیز است که او دارد سرمایه و خون آمریکایی‌ها را برای پیشبرد جاه‌طلبی‌های توسعه‌طلبانه و نامشروع نتانیاهو قربانی می‌کند.

ادامه تجاوز‌های نظامی آمریکا و اسراییل به تهران

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۲۰
پیام تسلیت نمایندگان مجلس در پی شهادت رهبر معظم انقلاب

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیام های جداگانه، شهادت رهبر حکیم و مجاهد حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای را به عموم مردم تسلیت گفتند.

نمایندگان در این پیام‌ها تاکید کردند، شهادت مظلومانه و جانسوز رهبر حکیم، شجاع، قائد امت و مقتدای مستضعفین جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای «رضوان‌الله‌تعالی‌علیه» که پاداش یک عمر اخلاص، بندگی و مجاهدت خستگی‌ناپذیر در راه اعتلای کلمه الله بود، قلوب تمامی آزادگان جهان را جریحه‌دار کرد.

اقدام جنایتکارانه تروریستی دولت‌های خبیث آمریکا و رژیم صهیونیستی، نقض آشکار موازین دینی، اخلاقی، حقوقی و عرفی است؛ از این رو، دست انتقام ملت ایران برای مجازاتی سخت، قاطع و پشیمان‌کننده، قاتلان امام امت را رها نخواهد کرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و بسیج عظیم مردمی، برای دفاع از میراث گرانبهای ایشان، مقتدرانه راه رهبر خود را ادامه داده و در مقابله با توطئه‌های داخلی و خارجی و مجازات متجاوزان به میهن اسلامی ایستادگی خواهند کرد./تسنیم

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۱۴
تسلیت اردوغان به مناسبت شهادت رهبر انقلاب اسلامی

رئیس جمهور ترکیه: من از درگذشت رهبر معظم ایران، آیت الله علی خامنه‌ای، در نتیجه حملات دیروز، عمیقاً متاثر هستم.

به مردم ایران تسلیت می‌گویم و از خداوند برای ایشان طلب رحمت می‌کنم؛ از طرف کشور و ملتم تسلیت می‌گویم.

ما، به عنوان ترکیه، به همراه مردم ایران، قاطعانه به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که همه دوستان و برادران ما در منطقه، صلح و ثباتی را که شایسته آن هستند، به دست آورند، درگیری در منطقه ما پایان یابد و دیپلماسی بازگردد./خبرگزاری صدا و سیما

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۱۳
امدادرسانی امدادگران هلال احمر به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا در تهران
کد ویدیو
| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۱:۱۱
مسکو: آژانس مانند ماه ژوئن نسبت به اقدام نظامی علیه ایران بی‌تفاوت نباشد

نمایندگی روسیه در وین در بیانیه‌ای با تاکید بر این که تکرار تجاوز نظامی علیه ایران در میانه روندی دیپلماتیک برای حل‌وفصل برنامه هسته‌ای آن چشم‌انداز حل‌وفصل سیاسی مسائل را از بین می‌برد و فضای بی‌اعتمادی ایحاد می‌کند، در آستانه برگزاری نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواست که نسبت به این اقدامات مخرب بی‌تفاوت نباشد./خبرگزاری صدا و سیما

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۰:۴۶
رئیس جمهور کوبا شهادت رهبر انقلاب ایران را تسلیت گفت

میگل دیاز-کانل رئیس جمهور کوبا در پیامی در پی شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، اعلام کرد:

ترور آیت الله خامنه‌ای نقض آشکار و غیراخلاقی همه قوانین بین المللی و ارزش‌های انسانی است.

آیت الله خامنه‌ای در کوبا به عنوان یک رئیس دولت برجسته و رهبر مردمش که در تقویت روابط دوستانه بین کوبا و ایران نقش داشته است، به یادگار خواهد ماند.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۰:۲۴
ابراز تسلیت و همبستگی دولت پاکستان با ایران

نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف ترور رهبر معظم انقلاب در حملات مشترک ایالات متحده و اسرائیل را محکوم کرد و چنین اقداماتی را «نقض هنجارهای حقوق بین‌الملل» توصیف کرد. 

بر اساس بیانیه‌ای که ریاست‌جمهوری پاکستان منتشر کرد، آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور این کشور، هم به طور جداگانه مراتب تاسف عمیق خود را از شهادت رهبر معظم انقلاب ابراز کرد.

| ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ | ۱۰:۱۲

درحال تکمیل....

پربازدیدترین آخرین اخبار