پزشكيان:
ترور نخبگان تاثيري در مسير توسعه ايران ندارد
عضو فراكسيون اقليت مجلس تصريح كرد: تلاش دشمنان انقلاب براي از گردونه خارج كردن نخبگان علمي، سياسي، فرهنگي تاثيري در روند توسعه و پيشرفت جامعه نخواهد داشت.
مسعود پزشكيان در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه دشمنان استقلال و عظمت و بزرگي جمهوري اسلامي را برنمي تابند، خاطرنشان كرد: به همين دليل طي سه دهه گذشته شاهد تلاش آنان جهت از چرخ خارج كردن نيروهاي توانمند علمي فرهنگي سياسي بودهايم.
وي با اشاره به ترورهاي اوايل انقلاب اسلامي تصريح كرد: ما بسياري از نيروهاي ارزشمندخود را در ترورهاي ناجوانمردانه و ضد بشري منافقان و دشمنان انقلاب از دست داده ايم.
عضو فراكسيون اقليت مجلس به توطئه دشمنان در برپايي جنگ تحميلي اشاره و افزود: بهترين و ارزشمندترين نيروهاي خود را در جنگ 8 ساله از دست داديم درحالي كه اگر اين نيروهاي توانمند در قيد حيات بودند وضعيت كشور بهتر از اينها بود.
وي بااشاره به اينكه همواره تلاش به حذف و از گردونه خارج كردن افراد توانمند، باكفايت و متعهد به ملت از سوي دشمنان انقلاب اسلامي است، بيان داشت: هرچند ترورهاي كور و ناجوانمردانه تاثير در اراده ملت و روند رو به توسعه كشور ندارد اما ما بايد خطرها را و افراد در معرض خطر وترور را بشناسيم و از طريق راههاي منطقي و علمي درصدد حمايت از آنان برآيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا