انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی، مایه یأس و ناامیدی دشمنان انقلاب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۰۳۱۸
نماینده ولی‌فقیه در استان در اجتماع بیعت مردم سمنان با رهبر معظم انقلاب اسلامی:

انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی، مایه یأس و ناامیدی دشمنان انقلاب شد

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان گفت: انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی، مایه یأس و ناامیدی دشمنان انقلاب و سبب شادی و دلگرمی دوستان انقلاب شد.

انتخاب رهبر جدید انقلاب اسلامی، مایه یأس و ناامیدی دشمنان انقلاب شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان در اجتماع بیعت مردم شهرستان سمنان با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای با بیان اینکه انتخاب مجلس خبرگان رهبری، موهبتی ویژه در شب‌های قدر محسوب می‌شود، گفت: انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به‌عنوان ولی فقیه و امام جامعه مسلمین اقدامی دقیق، ارزشمند و حائز اهمیت فراوان بود.

وی گفت: این انتخاب مهم موجی از شادمانی را در اقصی نقاط کشور درپی داشت و البته موجب خشم و غضب دشمنان شد که به آنها می‌گوییم آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر!

امام جمعه سمنان، تشکیل مجلس خبرگان رهبری را یکی از اقدامات ماندگار و اساسی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران برای تداوم انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دشمن تصور می‌کرد نظام جمهوری اسلامی ایران با فقدان رهبری، دچار خلل و مشکلات متعددی می‌شود، اما این بار نیز همچون ایام رحلت امام (ره) از دستیابی به اهداف پلید خود مأیوس و ناامید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درجه بالای تقوایی و علمی آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای گفت: از همین تریبون و در مکانی که به نام معراج الشهدا شناخته می‌شود با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای بیعت می‌کنیم و سلامتی ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار