تثبیت قیمت کالا‌های اساسی در روز‌های جنگ
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۲۶۰۵

تثبیت قیمت کالا‌های اساسی در روز‌های جنگ

رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران گفت: قیمت کالا‌های اساسی در سطح بنکداری با وجود وقوع جنگ تغییری ندارد
تثبیت قیمت کالا‌های اساسی در روز‌های جنگ

به گزارش گروه  اقتصادی خبرگزاری اقتصادی، رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران اظهار داشت: قیمت انواع کالا‌های اساسی شامل حبوبات، برنج، روغن، غلات، چای و خرما در سطح بنکداری تهران اعلام شد.

وی افزود: قیمت‌ها در سطح بنکداری به‌طور معمول حدود ۱۵ درصد از قیمتی که کالا به دست مصرف‌کننده میرسد کمتر است.

رئیس اتحادیه بنکداران تهران ادامه داد: با وجود اینکه نرخ‌های بنکداری کالا‌های اساسی قبل از جنگ رمضان تعیین شده است، کماکان با نرخ قبل به فروش می‌رسد و تغییری را در آنها شاهد نیستیم.

وی همچین با ابراز رضایت از آزادسازی نرخ ارز کالا‌های اساسی گفت: از زمان اجرای اصلاح نرخ ارز، قیمت برنج حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: پیش از این، برنج با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد می‌شد، اما در بازار با نرخ روز توزیع می‌گردید و در برخی موارد عرضه با فاکتور‌های غیرشفاف انجام می‌شد. به همین دلیل، اجرای سیاست اصلاح نرخ ارز اقدامی هوشمندانه بود که به شفاف‌سازی بازار کمک کرد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران ادامه داد: در شرایط فعلی، عرضه و تقاضا عامل اصلی ایجاد ثبات در بازار است و رقابت میان واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان شکل گرفته است، در حالی که در گذشته به‌دلیل ممنوعیت‌ها و انحصار، برخی واردکنندگان بدون رقیب کالا را نگه می‌داشتند تا در بالاترین قیمت عرضه کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار