شرط و شروط ایران برای مذاکره قیمت نفت را افزایش داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۶۳۸۷

شرط و شروط ایران برای مذاکره قیمت نفت را افزایش داد

در حالی که بازار نفت به دروغ بودن ادعای مذاکره ترامپ با ایران پی برده قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.
شرط و شروط ایران برای مذاکره قیمت نفت را افزایش داد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تنفس مصنوعی ترامپ به بازار نفت یک روز بیشتر دوام نیاورد و قیمت نفت در معاملات امروز پنج شنبه دوباره به روند صعودی بازگشته است.

قیمت نفت برنت که در پی دروغ مذاکره ترامپ با ایران به زیر ۱۰۰ دلار در هر بشکه سقوط کرده بود در معاملات امروز پنج شنبه دوباره افزایشی شد و به مرز ۱۰۴ دلار در هر بشکه رسید.

افزایش دوباره قیمت نفت در حالی است که ایران ادعای مذاکرات آمریکا با ایران را تکذیب کرده و ۵ شرط را برای پایان درگیری‌ها اعلام کرده است.

کارشناسان معتقدند در حالی که دولت آمریکا با استفاده از معاملات کاغذی، آزاد کردن ذخایر نفتی و خبر‌های دروغ مذاکره توانسته سرعت رشد قیمت نفت را کنترل کند در صورت طولانی شدن انسداد تنگه هرمز و با ورود به فصل افزایش تقاضا شاهد افزایش قیمت نفت به ۱۵۰ دلار و بالاتر خواهیم بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار