بازدید از محل اصابت موشک به سفارت سابق آمریکا / رئیس دانشگاه آزاد: دشمن با ادعای کار نظامی به جایی حمله کرد که کار علمی و فرهنگی انجام می‌شد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۹۰۰۳

بازدید از محل اصابت موشک به سفارت سابق آمریکا / رئیس دانشگاه آزاد: دشمن با ادعای کار نظامی به جایی حمله کرد که کار علمی و فرهنگی انجام می‌شد+فیلم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به SNNTV تأکید کرد که دشمن برای اعتراف به کم آوردنش در جنگ با ایران، هیچکدام از صفات اخلاقی مثل شجاعت و صداقت را ندارد و به جای آن، به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی و مراکز علمی و فرهنگی روی آورده است.

بازدید از محل اصابت موشک به سفارت سابق آمریکا / رئیس دانشگاه آزاد: دشمن با ادعای کار نظامی به جایی حمله کرد که کار علمی و فرهنگی انجام می‌شد+فیلم

بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به SNNTV تأکید کرد که حملات دشمن به زیرساخت‌های غیرنظامی و مراکز علمی، نشانه استیصال آنهاست. دشمن برای اعتراف به کم آوردنش در این جنگ، هیچکدام از صفات اخلاقی مثل شجاعت و صداقت را ندارد. اعتراف نمی‌کنند و به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی روی آورده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دشمن می‌گوید که ایران در حال رسیدن به همان برتری علمی تاریخی خود است و باید جلوی آن را گرفت. راه آن را هم اغتشاش، تحریم، جذب نخبگان و در آخرین مرحله جنگ می‌دانند. آنها چشم دیدن ایران قوی که قطعاً ابرقدرت منطقه می‌شود را ندارند. به همین دلیل و با بهانه‌های مختلف دانشگاه‌های ما را هدف قرار می‌دهند. کار نظامی در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی دروغی است که دشمن مطرح می‌کند و به همین بهانه حتی ترور دانشمندان ما را در برنامه خود قرار داده‌اند.

کد ویدیو

دشمن با ادعای کار نظامی به جایی حمله کرد که کار علمی انجام می‌شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به حمله به بسیج دانشجویی تأکید کرد: اینجا هم مثل همه مراکز فرهنگی و علمی ماست. دشمن مشکلش با ایران قوی، کار علمی و کار فرهنگی است. دشمن با ادعای کار نظامی و این ظاهرسازی به جایی حمله کرد که در آن کار علمی انجام می‌شد.

کد ویدیو

محمد نائیج حقیقی: روایت پیشرفت، روایتگر دستاوردهای هوافضای سپاه برای دانشجویان بود

محمد نائیج حقیقی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور نیز در این بازدید از حمله دشمن صهیونی-آمریکایی به دفتر «روایت پیشرفت» روایت کرد. روایت پیشرفت، روایتگر و برگزارکننده اردوهای راهیان پیشرفت به نمادهای افتخار ایران در حوزه‌های مختلف از جمله دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه برای دانشجویان سراسر کشور بود.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار