کد خبر:۱۳۹۳۰۱
رشد ازدواج دانشجويي در دانشگاههاي تهران و اميركبير
چهاردهمين دوره ازدواج دانشجويي در دانشگاههاي تهران، علوم پزشكي تهران و صنعتي اميركبير نسبت به سال 88 رشد چشمگيري داشته است.
به گزارش خبرنگار صنفي «خبرگزاري دانشجو»، ازدواجهاي دانشجويي كه در دانشگاههاي تهران، علوم پزشكي تهران و صنعتي اميركبير در سال تحصيلي 89-88 صورت گرفته نسبت به سال قبل از آن رشد چشمگيري داشته و در دانشگاه علوم پزشكي تهران حتي به بيش از دو برابر افزايش يافته است.
در دانشگاه اميركبير و در طول 13 دوره گذشته، تعداد زوجهاي شركتكننده در جشن ازدواج دانشجويي از 140 تا 155 متغير بود كه اين تعداد در سال تحصيلي گذشته به 190زوج رسيد.
75 زوج از اين دانشجويان هر دو دانشجوي دانشگاه اميركبير بودهاند، 54 زوج دانشجو از دانشگاههاي ديگر و بقيه زوجها نيز يا فارغالتحصيل بودند و يا اينكه هرگز دانشجو نبوهاند؛ در بين اين دانشجويان، 10 زوج دانشجوي دكترا بودند.
در دانشگاه تهران نيز در سال تحصيلي 89-88، تعداد دانشجويان ثبت نام كننده در چهاردهمين دوره ازدواج دانشجويي به 650 زوج رسيد كه در سال قبل از آن، تعداد زوجهاي دانشجو 575 زوج بود.
دانشجوياني كه در سال تحصيلي 90-89 ازدواجشان به ثبت رسيده، هنوز آمارشان مشخص نيست؛ چرا كه ثبتنام زوجهاي دانشجو براي شركت در جشن دانشجويي معمولا در آبان يا آذر ماه صورت ميگيرد.
البته امسال به علت گران شدن سكه، تا كنون سكهاي به اين دانشجويان اهدا نشده است و اگر هر ساله از رونق اين اهداها كاسته شود از ميل دانشجويان براي ثبتنام در دورههاي جشن دانشجويي كاسته خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا