جروزالم‌پست: روسیه و چین احتمالاً قطعنامهٔ جدید آمریکا دربارهٔ تنگهٔ هرمز را در شورای امنیت وتو می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۱۹۰۲

جروزالم‌پست: روسیه و چین احتمالاً قطعنامهٔ جدید آمریکا دربارهٔ تنگهٔ هرمز را در شورای امنیت وتو می‌کنند

منابع دیپلماتیک به الجزیره گفتند اعضای شورای امنیت پیش‌نویس جدید آمریکا و کشورهای خلیج فارس درباره تنگه هرمز را مشابه سندی می‌دانند که پیش‌تر با وتوی چین و روسیه مواجه شده بود.
جروزالم‌پست: روسیه و چین احتمالاً قطعنامهٔ جدید آمریکا دربارهٔ تنگهٔ هرمز را در شورای امنیت وتو می‌کنند

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع دیپلماتیک به الجزیره گفتند که اعضای شورای امنیت، پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و کشورهای خلیج فارس درباره تنگه هرمز را مشابه قطعنامه‌ای می‌دانند که روسیه و چین با آن مخالفت کرده‌اند. پیش از این وزیر امور خارجه آمریکا مارکو روبیو از ارائه پیش‌نویس قطعنامه‌ جدید به شورای امنیت با موضوع آزادی ناوبری در تنگه هرمز خبر داده بود.

هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد امروز با اشاره به انگیزه سیاسی این پیش‌نویس از اعضای شورای امنیت خواست که بر مبنای «منطق و انصاف» عمل کرده و این قطعنامه را رد کنند.

پیش از این، چین ‌و روسیه در 18 فروردین قطعنامه ضدایرانی از سوی بحرین در شورای امنیت که خواستار بازگشایی تنگه هرمز شده بود را وتو کرده بودند.

این در حالی بود که این سند، نسخه‌ای بسیار تعدیل‌شده از درخواست اولیه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بود و بحرین برای اینکه این قطعنامه رای بیاورد، آخرین پیش‌نویس قطعنامه را تغییر داده بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار