پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ شرکت‌های بزرگ هواپیمایی همچنان از «تل‌آویو» فرار می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۳۰۰۰

پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ شرکت‌های بزرگ هواپیمایی همچنان از «تل‌آویو» فرار می‌کنند

روزنامه صهیونیستی «تایمز آف اسرائیل» در گزارشی اعلام کرد: شرکت‌های هواپیمایی بزرگ اروپایی و آمریکایی، علی‌رغم برقراری آتش‌بس با ایران، همچنان از پرواز به سمت اسرائیل خودداری می‌کنند.
پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ شرکت‌های بزرگ هواپیمایی همچنان از «تل‌آویو» فرار می‌کنند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ روزنامه صهیونیستی «تایمز آف اسرائیل» در گزارشی اعلام کرد: شرکت‌های هواپیمایی بزرگ اروپایی و آمریکایی، علی‌رغم برقراری آتش‌بس با ایران، همچنان از پرواز به سمت اسرائیل خودداری می‌کنند.
بر اساس این گزارش، کمیته‌ای در کنست از این رژيم خواستار تدوین طرحی برای پرداخت غرامت به مسافران و شرکت‌های هواپیمایی آسیب‌دیده از جنگ با ایران شده است.
این گزارش می افزاید: شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی و خارجی به دلیل لغو گسترده پروازها در طول دوران جنگ، با سیل دعواهای قضایی و شکایت‌های ‌جمعی روبرو هستند.
تایمز آف اسرائیل نوشت : رئیس کمیته اقتصاد رژیم صهیونیستی هشدار داد: عدم مداخله این رژيم منجر به افزایش چشمگیر قیمت بلیط هواپیما و تداوم بی‌میلی شرکت‌های خارجی برای بازگشت به اسرائیل خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار