کد خبر:۱۴۰۷۵۲۵
اعتراف سرهنگ بازنشسته نیروی زمینی ایالات متحده:کار ارتش آمریکا در خاورمیانه تمام شد/ نتانیاهو از تسلط درخشان ایران بر خلیج فارس به وحشت افتاده است
سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا با اعلام پایان عملاً حضور نظامی کشورش در خاورمیانه، تاکید کرد که پنتاگون قادر به مقابله با نفوذ راهبردی ایران بر خلیج فارس نیست. وی همچنین اظهار داشت که این وضعیت، بنیامین نتانیاهو را نگران فروپاشی دستور کار صهیونیستی و بیدفاع ماندن در برابر ایران کرده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، داگلاس مکگریگور، سرهنگ بازنشسته نیروی زمینی ارتش ایالات متحده، معتقد است که حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه عملاً به پایان رسیده و این کشور دیگر هرگز به این منطقه باز نخواهد گشت. وی دلیل این امر را ناتوانی پنتاگون در شکستن نفوذ و سلطه راهبردی ایران بر خلیج فارس عنوان کرد و افزود که قطع دسترسی به خلیج فارس به معنای پایان کار آمریکا در منطقه است.
مکگریگور، بزرگترین نگرانی فعلی بنیامین نتانیاهو را فروپاشی دستور کار صهیونیستی و بیدفاع ماندن در برابر ایران پس از خروج ارتش آمریکا دانست. وی همچنین پیشبینی کرد که پس از رفتن آمریکا، برای برخی کشورهای منطقه حداقل یک دهه زمان لازم است تا بتوانند خود را بازسازی کنند، آن هم در منطقهای که فاقد منابع کافی مانند آب است و آمریکا "بازی را باخته است".
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰