زمان و مکان برگزاری دعای عرفه و نماز عید قربان در بندرعباس اعلام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۸۲۸۰

زمان و مکان برگزاری دعای عرفه و نماز عید قربان در بندرعباس اعلام شد

مراسم دعای عرفه عصر روز سه‌شنبه در مهدیه هیئت رزمندگان برگزار می‌شود و نماز عید قربان نیز صبح چهارشنبه به امامت آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در ضلع شمالی مسجد جامع بندرعباس اقامه خواهد شد.

زمان و مکان برگزاری دعای عرفه و نماز عید قربان در بندرعباس اعلام شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، براساس اطلاعیه هیئت رزمندگان هرمزگان، همزمان با سراسر کشور آئین‌های معنوی دعای عرفه و نماز عید قربان در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.

 

مراسم پرفیض دعای عرفه روز سه‌شنبه پنجم خردادماه مصادف با نهم ذی‌الحجه برگزار خواهد شد.

 

در بندرعباس این مراسم از ساعت ۱۵:۳۰ در مهدیه هیئت رزمندگان واقع در چهارراه پردیس برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند در این آئین معنوی حضور یابند.

همچنین نماز عید سعید قربان روز چهارشنبه ششم خردادماه همزمان با سراسر کشور در مساجد و مصلی‌های استان هرمزگان اقامه خواهد شد.

 

در بندرعباس این نماز به امامت آیت‌الله محمد عبادی‌زاده برگزار می‌شود.

 

براساس اعلام برگزارکنندگان مراسم از ساعت هفت صبح در ضلع شمالی مسجد جامع بندرعباس آغاز خواهد شد.

 

مسئولان برگزارکننده از شهروندان خواسته‌اند برای حضور هرچه منظم‌تر، پیش از آغاز مراسم در محل حاضر شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار