تکرار آرزو‌های ترامپ: توافق با ایران نزدیک و قرار است تنگه هرمز به سرعت باز شود و قیمت نفت پایین بیاید + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۰۹۰

تکرار آرزو‌های ترامپ: توافق با ایران نزدیک و قرار است تنگه هرمز به سرعت باز شود و قیمت نفت پایین بیاید + فیلم

رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا از آرزوهایش برای بازگشایی دوباره تنگه هرمز گفت.
تکرار آرزو‌های ترامپ: توافق با ایران نزدیک و قرار است تنگه هرمز به سرعت باز شود و قیمت نفت پایین بیاید + فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت: هیچ توافقی به اندازه کافی خوب نخواهد بود، زیرا رسانه‌ها آن را پوشش می‌دهند، اما ما در حال شکل دادن به یک توافق بسیار خوب هستیم.

وی افزود: اگر بتوانیم به توافق برسیم، این مسیر سریع‌تر و از نظر انسانی بهتر خواهد بود و می‌تواند جان افراد زیادی را نجات دهد. ما به یک توافق بسیار خوب نزدیک هستیم، اما اگر این اتفاق نیفتد، گزینه‌های دیگری برای پایان دادن به این موضوع وجود دارد.

کد ویدیو

ترامپ اضافه کرد: ترجیح من دستیابی به توافق است، زیرا بلافاصله پس از امضای آن می‌توان تنگه هرمز را باز کرد. تنها تضمینی که باید داشته باشم این است که هیچ سلاح هسته‌ای وجود نداشته باشد.

رییس جمهور جنایتکار امریکا اظهار کرد: طرف مقابل پذیرفته که سلاح هسته‌ای توسعه ندهد و همچنین آن را به هیچ شکلی خریداری نکند؛ این تفاوت مهمی است و دوست دارم بگویم عجله دارم، چون در آن صورت قیمت بنزین و نفت به شدت کاهش خواهد یافت، اما برای رسیدن به یک توافق خوب نباید عجله کرد.

تأسیسات و فرماندهان ایران را هدف قرار دادیم، اما ارتش را نابود نکردیم

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: صد درصد اهداف مورد نظر را نابود کردیم و ما تا حد زیادی ارتش ایران را هدف قرار ندادیم، زیرا معتقدیم بخشی از آن رویکردی میانه‌رو دارد.

وی افزود: برخی افراد و فرماندهان که میانه‌رو نبودند، هدف قرار گرفتند و انواع مختلفی از رهبری را از بین بردیم و عمداً از نابودی کامل ارتش و ساختار کشور پرهیز کردیم، زیرا چنین اقداماتی می‌تواند یک کشور را برای دهه‌ها از بازسازی ناتوان کند.

ترامپ اضافه کرد: آنچه در عراق رخ داد نمونه‌ای از این اشتباه بود؛ اقدام ما در آنجا بسیار بد و احمقانه بود و در واقع، از ابتدا نباید وارد عراق می‌شدیم.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار