تجمع ضدصهیونیستی مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس در لندن
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۳۸۳۷

تجمع ضدصهیونیستی مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس در لندن

صد‌ها فعال ضدجنگ و حامیان حقوق ملت فلسطین با تجمع مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس، تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی در غرب آسیا و نقض مکرر آتش‌بس را محکوم کرده و خواستار توقف دائم جنگ در منطقه شدند.
تجمع ضدصهیونیستی مقابل دفتر نخست‌وزیر انگلیس در لندن

به گزارش گروه بین الملل خرگزاری دانشجو، شرکت‌کنندگان در این حرکت اعتراضی شعارنوشته‌هایی در دست داشتند که روی آنها عبارت‌هایی در محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی، همدستی آمریکا و سکوت دولت‌های غربی در یبال کشتار غیرنظامیان نوشته شده بود.

آنها همچنین با سردادن شعار‌هایی علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا، ماجراجویی‌های نظامی، جنایات جنگی و نقض مکرر آتش‌بس در منطقه را محکوم کردند.

در این حرکت اعتراضی، بار دیگر شعار «مرگ بر اسرائیل» در قلب لندن طنین‌انداز شد و حاضران با در دست داشتن پرچم‌های ایران، فلسطین، لبنان و پلاکارد‌های ضدجنگ، دولت انگلیس را به دلیل تداوم حمایت سیاسی و نظامی از رژیم صهیونیستی مورد انتقاد قرار دادند.

سخنرانان در تجمع تأکید کردند که سکوت و همراهی دولت‌های غربی، رژیم صهیونیستی را در ادامه حملات علیه ملت‌های منطقه جسورتر کرده است.

آنها با اشاره به تداوم حملات این رژیم در لبنان، فلسطین و دیگر نقاط منطقه، اعلام کردند که ادعای غرب درباره دفاع از حقوق بشر دیگر نمی‌تواند افکار عمومی را فریب دهد، زیرا همان دولت‌هایی که خود را مدافع نظم بین‌المللی معرفی می‌کنند، در مقابل نقض آشکار آتش‌بس و حمله به غیرنظامیان یا سکوت کرده یا با حمایت سیاسی، نظامی و رسانه‌ای، عملاً در کنار متجاوز ایستاده‌اند.

سخنرانان همچنین خواستار توقف فوری ارسال سلاح و حمایت سیاسی از رژیم صهیونیستی شده و تأکید کردند که ادامه این حمایت‌ها، دولت انگلیس را در برابر افکار عمومی و وجدان جهانی در جایگاه شریک جنایت قرار می‌دهد.

آنها با سر دادن شعار‌هایی در حمایت از مقاومت ملت‌های منطقه، بر حق ملت‌های تحت اشغال و تجاوز برای دفاع از خود تأکید کرده و سکوت نهاد‌های بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی را نشانه‌ای دیگر از بحران مشروعیت نظم ادعایی غرب دانستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار