موسوی: گزینه‌ای جز مذاکره برای آمریکا باقی نمانده/ اعلام پیروزی‌های توئیتری از سر استیصال است/ ترامپ با خفت امتیاز می‌دهد و جنگ را تمام می‌کند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۲۷۲
در گفتگو با SNNTV؛

موسوی: گزینه‌ای جز مذاکره برای آمریکا باقی نمانده/ اعلام پیروزی‌های توئیتری از سر استیصال است/ ترامپ با خفت امتیاز می‌دهد و جنگ را تمام می‌کند + فیلم

معاون دفتر ریاست جمهوری گفت: دشمن این بار تمام گزینه‌ها و ابزار‌های خود، از جمله جنگ را به کار گرفت، اما هیچ نتیجه‌ای نگرفت و با خفت شکست خورد؛ بنابراین اکنون دیگر هیچ گزینه‌ای روی میز برای آنها باقی نمانده است، جز اینکه به مذاکره بیاید.
سیدعباس موسوی

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو_ سید عباس موسوی، معاون دفتر ریاست جمهوری، در تحلیل رابطه میان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «هیچ تفاوتی ماهوی، عملی و حتی عینی بین ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیست نمی‌بینم. این رژیم در واقع برای نمایندگی اهداف کشور‌هایی نظیر آمریکا در منطقه ما جعل شده است تا به نیابت از آنها کار‌هایی را انجام دهد.»

این مقام مسئول با اشاره به همسویی ایدئولوژیک این دو، افزود: «اظهارات اخیر سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اسرائیل حق دارد سیاست "نیل تا فرات" را در پیش بگیرد، نشان می‌دهد که نگاه ایدئولوژیک آمریکایی‌ها نیز همین نگاه است و از این بابت هیچ فرقی بین آنها نیست.»

موسوی همچنین بر وابستگی کامل این رژیم به حمایت‌های آمریکا تأکید کرد و گفت: «بدون آمریکا، رژیم هیچی نیست. اگر کمک‌های مادی، معنوی، تسلیحاتی و چراغ سبز آمریکا نبود، ما بلد بودیم رژیم را از طریق ابزار‌های مختلف در دنیا ادب کنیم.»

کد ویدیو

اعلام پیروزی‌های توئیتری ترامپ از سر استیصال است / دشمن اگر بداند مارا می‌تواند شکست دهد، لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد / ترامپ باخفت امتیاز می‌دهد و جنگ را پایان میدهد

معاون دفتر ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت‌های اخیر دونالد ترامپ در توئیتر و ادعا‌های وی مبنی بر شکست طرف مقابل، این روند را نشانه استیصال دانست. وی اظهار داشت: «این اعلام پیروزی‌های توئیتری که می‌بینید، ناشی از استیصال واقعی است. ما در اینجا شعار نمی‌دهیم؛ بلکه وقتی می‌گوییم مستصل هستند، واقعاً مستصل‌اند.»

این مقام مسئول با تحلیل رفتار دشمن در مواجهه با ایران افزود: «اگر ترامپ یا این رژیم می‌توانستند ما را از بین ببرند، لحظه‌ای درنگ نمی‌کردند. این واقعیت نشان می‌دهد که ادعا‌های آنها با واقعیت میدانی سازگار نیست.»

موسوی با پیش‌بینی روند آینده مذاکرات و تعاملات، تصریح کرد: «در نهایت ترامپ باید بنشیند و امتیاز بدهد، زیرا می‌داند که کار به گونه‌ای دیگر پیش نمی‌رود. الحمدلله همین اتفاق هم افتاد و او اکنون با خفت در حال امتیاز دادن است تا این جنگ را به پایان برساند.»

کد ویدیو

بزرگ‌ترین فقدان برای ما شهادت رهبر انقلاب بود / همه گزینه‌ها که مهم ترینش جنگ بود را نیز امتحان کردند و دیگر گزینه‌ای جز مذاکره برای آنها باقی نمانده است

معاون دفتر ریاست جمهوری در تحلیل تحولات اخیر اظهار داشت: «ما به بزرگ‌ترین ضربه خوردیم که از دست دادن آقا بود؛ از دست دادن کسانی که جایگزین آنها دشوار است. اما این اتفاق باید می‌افتاد تا این گوش‌مالی به دشمن داده می‌شد.»

این مقام مسئول با اشاره به استراتژی‌های آمریکا در قبال ایران افزود: «همیشه در دوران اوباما و بایدن صحبت از این بود که "همه گزینه‌ها روی میز است"؛ منظور آنها از این عبارت، گزینه جنگ بود. آنها انواع و اقسام ابزار‌ها را برای ترساندن ما و گرفتن امتیاز به کار گرفتند.»

موسوی در ادامه تصریح کرد: «این بار تمام گزینه‌ها و ابزار‌های خود، از جمله جنگ را به کار گرفتند، اما هیچ نتیجه‌ای نگرفتند و با خفت شکست خوردند؛ بنابراین اکنون دیگر هیچ گزینه‌ای روی میز برای آنها باقی نمانده است، جز اینکه به مذاکره بیایند، به ما امتیاز بدهند و در واقع اعلام تسلیم کنند؛ و این کار در حال انجام است.»

کد ویدیو

روایت‌های ترامپ در خصوص ساخت بمب اتم جعلی است / پاسخ رهبر شهید به این ادعا‌ها این بود که ما بدنبال بمب اتم نیستیم و اگر بودیم هیچ متخاصمی توان جلوگیری از آن را نداشت

موسوی، معاون دفتر ریاست جمهوری در پاسخ به ادعا‌های دونالد ترامپ درباره ساخت بمب اتم، این روایت‌ها را «جعلی» توصیف کرد.

وی با اشاره به دیدگاه رهبر شهید، اظهار داشت: «مقام معظم رهبری (امام شهید) فرمودند که اگر ما می‌خواستیم بمب بسازیم، هیچ متخاصمی نمی‌توانست جلوی ما را بگیرد. این نشان می‌دهد که ما نساختیم، چون به این جمع‌بندی رسیدیم که داشتن بمب اتم در دکترین دفاعی ما نیست.»

این مقام مسئول با تحلیل مفهوم قدرت و امنیت، افزود: «ما احساس نمی‌کنیم با بمب اتم قوی هستیم. آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین زرادخانه‌های اتمی دنیا را دارند، اما در منطقه ما مستصل شده و شکست خورده‌اند. اگر بمب اتم امنیت‌آفرین بود، برای آنها امنیت می‌آورد.»

موسوی تأکید کرد: «آنچه ترامپ می‌گوید و ادعا می‌کند ما به بمب دست نخواهیم یافت، در واقع چیزی است که خود ما خواستیم و بر اساس دکترین خود تصمیم به آن گرفتیم.»

کد ویدیو

عامل اصلی بسته شدن تنگه هرمز جنگ تجاوزکارانه دشمن بود / جنگ پایان یابد تنگه به خودی خود بازخواهد شد / ما هزینه تامین امنیت و خدمات را از کشتی‌ها میگیریم نه عوارض

معاون دفتر ریاست جمهوری در خصوص وضعیت تنگه هرمز اظهار داشت: «تنگه هرمز پیش از اقدامات تجاوزکارانه دشمن، همواره باز بود و تردد در آن جریان داشت. عامل اصلی بسته شدن تنگه هرمز، جنگ بوده است و طبیعتاً با پایان یافتن جنگ، این مسیر به خودی خود باز خواهد شد.»

این مقام مسئول با اشاره به تغییر رویکرد ایران در قبال تردد کشتی‌ها افزود: «این بار تفاوت اینجاست که آن سخاوتمندی پیشین جمهوری اسلامی ایران در پذیرش "عبور بی‌ضرر" تغییر خواهد کرد. ما نمی‌خواهیم تحت عنوان "عوارض" که در حقوق بین‌الملل پذیرفته نیست، هزینه‌ای بگیریم، اما برای خدماتی که ارائه می‌دهیم، مبلغ دریافت خواهیم کرد.»

موسوی با تشریح جزئیات این هزینه‌ها تصریح کرد: «هزینه‌های مربوط به تأمین امنیت تنگه، پاکسازی محیط زیست از آلودگی‌های کشتی‌های عظیم و خدمات نجات سرنشینان کشتی‌های گرفتار، باید توسط شرکت‌های مربوطه پرداخت شود؛ زیرا طبیعی است کسانی که باعث آلودگی منطقه می‌شوند، هزینه پاکسازی آن را بپردازند.»

وی خاطرنشان کرد: «در مورد تشخیص اینکه کدام عبور «با ضرر» و کدام «بی‌ضرر» است، راهکاری توسط جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان تدوین و به زودی اجرا خواهد شد.»

کد ویدیو

در حال تکمیل ...

پربازدیدترین آخرین اخبار