گیبس: اسرائیل به دنبال دشمن‌سازی دائمی و تداوم جنگ است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۰۵۵۴

گیبس: اسرائیل به دنبال دشمن‌سازی دائمی و تداوم جنگ است + فیلم

دیوید گیبس، تحلیلگر مسائل سیاسی، با نقد رویکرد امنیتی اسرائیل، مدعی شد که این رژیم برای بقای مدل نظامی خود، همواره به دنبال تعریف دشمنان جدید است و در حال حاضر ترکیه را به عنوان یک دشمن بالقوه شناسایی کرده است.
5462

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیوید گیبس، تحلیلگر مسائل سیاسی، در تحلیل اخیر خود اظهار داشت که به نظر می‌رسد اسرائیل مجدداً به دنبال یافتن دشمنانی جدید است و این‌بار ترکیه را به عنوان یک دشمن بالقوه می‌بیند. وی این ایده را تا حدی خیالی دانست و خاطرنشان کرد که ترکیه کشوری بزرگ با ارتشی قدرتمند است که احتمالاً از نظر عددی بزرگ‌تر از ارتش اسرائیل است.

به گفته گیبس، دیدگاه اسرائیل بر این است که باید دائماً دشمنی را تعریف کند و با تقریباً همه وارد تنش شود. وی در این رابطه افزود: «اسرائیل به نوعی یک ماشین جنگی ایجاد کرده است که رهبری آن در وضعیت درگیری دائمی قرار دارد و به جنگ اعتیاد پیدا کرده است.»

این تحلیلگر سیاسی در پایان تأکید کرد که ساختار نخبگانی این رژیم اساساً به سمت جنگ دائمی حرکت می‌کند و در این مدل، پایانی برای درگیری‌ها تعریف نشده است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار