اعضاى هيئت وزيران در شهرستان هاى زنجان حضور مي يابند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۸۵
فردا

اعضاى هيئت وزيران در شهرستان هاى زنجان حضور مي يابند

تعدادي از اعضاي كابينه به همراه برخي معاونان و مشاوران رئيس جمهور به نمايندگي از وي به شهرها و مناطق مختلف استان زنجان سفر مي‌كنند تا در ديدارهاي مردمي ،طرح ها و پيشنهادها را بررسي و به درخواست هاي مردمي رسيدگي كنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، بر اين اساس فردا، ميركاظمي، وزير بازرگاني؛ زاهدي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري؛ سليماني، وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات؛ عباسي، وزير تعاون؛ بهبهاني، وزير راه و ترابري؛ محرابيان، وزير صنايع و معادن و صفار هرندي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به ترتيب در شهرستان هاي خرمدره، زنجان، ماهنشان،ايجرود، طارم، ابهر و خدابنده حضور پيدا كرده و علاوه بر شركت در جلسه شوراي اداري شهرستان با مردم ديدار و از نزديك مشكلات و مسائل انان را بررسي خواهند كرد.

همچنين دوستعلي، دبير هيئت دولت در شهرستان طارم، واعظ زاده، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در شهرستان خدابنده،حاج علي اكبري، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان در ايجرود،سقاي بي ريا، مشاور رئيس جمهور در امور روحانيت در شهرستان ماهنشان، ثمره هاشمي، مشاور ارشد رئيس جمهور در شهرستان ابهر و كلهر، مشاور رئيس جمهور در اموراطلاع رساني و رسانه در شهرستان خرمدره سخنراني كرده و ديدار مردمي خواهند داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار