ترامپ توافق گروه‌های فلسطینی را به نام خود ثبت کرد؛ مصادره یک توافق برای نمایش دستاورد سیاسی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۵۸۲۵

ترامپ توافق گروه‌های فلسطینی را به نام خود ثبت کرد؛ مصادره یک توافق برای نمایش دستاورد سیاسی

دونالد ترامپ با واکنش به توافق میان گروه‌های فلسطینی و میانجی‌گران، تلاش کرد این روند را بخشی از طرح خود معرفی کند و آن را به عنوان دستاوردی برای دولت آمریکا نمایش دهد.
شسیشسی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پیش‌نویس توافق شرم‌الشیخ میان گروه‌های فلسطینی و میانجی‌گران، این توافق را در چارچوب طرح ۲۰ ماده‌ای خود معرفی کرد و آن را یک موفقیت بزرگ برای دولتش دانست.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شد: «شورای صلح به توافقی تاریخی برای خلع سلاح کامل حماس و تمامی گروه‌های مسلح دیگر در غزه دست یافته است. این یک گام بزرگ و تعیین‌کننده به سوی صلح و امنیت پایدار است.»

او همچنین با تمجید از عملکرد خود، این توافق را «شگفت‌انگیز» توصیف کرد و نوشت: «ما پیشرفت‌های تاریخی به دست آورده‌ایم، اما همچنان کارهای زیادی باقی مانده است.»

این در حالی است که روند مذاکرات و توافق میان گروه‌های فلسطینی با حضور میانجی‌گران منطقه‌ای شکل گرفته و ترامپ تلاش کرده آن را به عنوان دستاوردی برای خود معرفی کند.

شسیشسی

پربازدیدترین آخرین اخبار