کد خبر:۱۴۳۹۹۰
اخبار كوتاه از دانشگاه پیام نور فارس
- در مهر ماه امسال رشته هاي تحصیلی در دانشگاه پیام نور مرکز ممسنی از 17 به 25 رشته ارتقا مي يابد.
هشت رشته تحصیلی اضافه شده در این مرکز شامل صنایع، مدیریت اجرایی، مدیریت صنعتی، منابع طبیعی، اقلیم شناسی، برنامه ریزی شهری، تربیت بدنی، و آب و خاک است.
- با نظر مساعد رئیس دانشگاه پیام نور مرکز داراب و با همکاری مجتمع آموزشی نوآوران و آموزشگاه های رایانه آموزخواهران و برادران یک دوره آموزش مهارت های هفتگانه کامپیوتر ویژه دانشجویان دختر و پسر در محل مجتمع آموزشی نوآوران برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی 300 دانشجو شرکت کردند و در پایان دوره و پس از برگزاری آزمون به برگزیدگان دوره گواهینامه معتبر اهدا شد.
- 2 رشته اقتصاد گرايش نظري و جغرافيا گرايش برنامه ريزي شهري در سال تحصيلي جديد به رشته هاي دانشگاه پيام نور واحد مهر اضافه مي شود.
دانشگاه پيام نور واحد مهر در حال حاضر در رشته هاي حسابداري، مديريت صنعتي، علوم تربيتي، علوم اجتماعي، اقتصاد و جغرافيا گرايش برنامه ريزي شهري دانشجو مي پذيرد.
- ستاد استقبال از دانشجویان ورودی سال 1390 در دانشگاه پیام نور مرکز فارس تشکیل شد.
اعضای این ستاد مرکب از رئیس مرکز، مسئولان امور اداری، مالی، آموزش، فرهنگی و مسئول بسیج دانشجویی اين دانشگاه است.
وظیفه این ستاد برنامه ریزی برای پاسخگویی بهینه و در نظر گرفتن امکانات و تسهیلات لازم برای ثبت نام دانشجویان جدید مي باشد.
- جلسه هماهنگی امتحانات ترم تابستان در دانشگاه پيام نور واحد ششده و قره بلاغ با حضور رئيس اين دانشگاه و اعضاي ستاد برگزاری امتحانات برگزار شد.
در این جلسه بهمنی، رئیس دانشگاه پيام نور واحد ششده و قره بلاغ به بررسي مسائل مختلف جهت هر چه بهتر برگزار كردن امتحانات پرداخت و اعضا نيز به بیان نظرات خود در جهت بر طرف كردن کمبودها و آماده نمودن سالن امتحانات پرداختند و در پایان تصمیمات لازم برای برگزاری مطلوب امتحانات اتخاذ شد.
- با افزايش رشته هاي دانشگاه پيام نور واحد بيضاء 400 نفر به ظرفيت اين واحد دانشگاهي افزوده مي شود.
ايلاني، رئيس دانشگاه پيام نور بیضا در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در شيراز، گفت: رشته هاي حقوق و الهيات (فلسفه و کلام) در ترم جديد به رشته هاي اين واحد دانشگاهی اضافه شده است.
وي با اشاره به اينکه اين واحد دانشگاهي در حال حاضر در شش رشته دانشجو مي پذيرد، بيان داشت: با همکاري مسئولان، امام جمعه بيضاء و بخشدار، هفت هکتار از ارضي منابع طبيعي بيضاء جهت احداث ساختمان اداري- آموزشي به دانشگاه واگذار شده که به کمک مسئولان استاني آزمايش مکانيک خاک و نقشه توپوگرافي زمين اين واحد دانشگاهي نيز تهيه و جهت انجام مناقصه به مسئولان مربوطه تحويل شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰