امام جمعه کیش خواستار شفافیت در آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۱۲۰۹

امام جمعه کیش خواستار شفافیت در آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد شد

امام جمعه کیش با تأکید بر ضرورت شفافیت در روند برگزاری آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش، خواستار نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول بر این فرآیند شد و گفت: اولویت جذب نیرو باید با ساکنان، نیروهای بومی و افراد واجد شرایط جویای کار در جزیره باشد.
حجت الاسلام علیرضا بی‌نیاز امام جمعه کیش

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا بی‌نیاز در خطبه‌های نماز جمعه کیش، با تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول، این ماه را سرشار از مناسبت‌های فرخنده برای مسلمانان و اهل‌بیت (ع) دانست.

 

وی با اشاره به ۲۳ مرداد، سالروز پیروزی حزب‌الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه و نامگذاری این روز به عنوان «روز مقاومت اسلامی»، اظهار کرد: جنگ ۳۳ روزه نشان داد که مقاومت، تنها راه مقابله با زیاده‌خواهی و استکبار در منطقه و جهان اسلام است.

 

امام جمعه کیش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سیدحسن نصرالله، افزود: محور مقاومت با وجود تقدیم شهدای ارزشمند و تحمل ضربه‌های فراوان، همچنان ایستاده و به مسیر خود ادامه می‌دهد.

 

بی‌نیاز با گرامیداشت ۲۶ مرداد، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، گفت: آزادگان با تحمل شکنجه‌ها و سختی‌های دوران اسارت، صبر و مقاومت کردند و به الگویی از عزت، ایستادگی و فداکاری برای نسل‌های آینده تبدیل شدند.

 

وی در ادامه با اشاره به سالروز کودتای ۲۸ مرداد، مهم‌ترین درس این واقعه تاریخی را بی‌اعتمادی به قدرت‌های خارجی، حفظ وحدت و انسجام ملی و افزایش بصیرت عمومی عنوان کرد و افزود: حفظ و تقویت نظام و کشور نیز در گرو وحدت، رهبری واحد، بصیرت مردم و ایستادگی در برابر دشمنان است.

جنگ امروز، جنگی همه‌جانبه است

امام جمعه کیش با اشاره به شرایط منطقه و کشور، اظهار کرد: جنگ تحمیلی علیه ایران، جنگی همه‌جانبه در عرصه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی، رسانه‌ای و شناختی است و ملت ایران باید ضمن حفظ آرامش و امید، تحولات کشور و منطقه را با دقت دنبال کنند.

 

وی افزود: ملت ایران آغازکننده جنگ نبوده و همواره در برابر تجاوز دشمن از خود دفاع کرده است؛ بنابراین مقاومت و دفاع از کشور، حق ملت ایران است.

 

بی‌نیاز با بیان اینکه هزینه مقاومت کمتر از هزینه تسلیم و سازش است، گفت: وعده خداوند درباره یاری کسانی که در مسیر حق ایستادگی می‌کنند، قطعی است و ملت ایران با حفظ اتحاد، انسجام، اقتدار و پایداری می‌تواند بر مشکلات غلبه کند.

 

وی تاب‌آوری را یکی از عوامل مهم عبور از شرایط دشوار دانست و تصریح کرد: امروز باید با حفظ امید، تقویت انسجام و افزایش تاب‌آوری اجتماعی، اقتصادی و شناختی، کشور را از شرایط سخت عبور داد.

 

امام جمعه کیش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائل و نیاز‌های این جزیره، از مردم خواست در مصرف سوخت و انرژی صرفه‌جویی کنند و از مسئولان نیز خواست برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در آینده، برنامه‌ریزی و تدبیر لازم را داشته باشند.

 

استخدام در کیش باید با شفافیت و اولویت نیرو‌های بومی انجام شود

بی‌نیاز همچنین با اشاره به جذب نیرو در سازمان منطقه آزاد کیش، ضمن قدردانی از فراهم شدن فرصت‌های شغلی برای جوانان، بر ضرورت شفافیت در روند برگزاری آزمون استخدامی و نظارت دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.

 

وی گفت: اولویت استخدام باید با ساکنان کیش، به‌ویژه نیرو‌های بومی و افراد واجد شرایطی باشد که در این جزیره زندگی می‌کنند و جویای کار هستند.

 

امام جمعه کیش ابراز امیدواری کرد با مدیریت صحیح فرصت‌های شغلی، زمینه اشتغال جوانان این جزیره فراهم و رضایتمندی مردم افزایش یابد.

 

بی‌نیاز در پایان تأکید کرد: مردم کیش با وجود همه مشکلات، همچنان پای کار نظام و کشور ایستاده‌اند و شایسته توجه و خدمت‌رسانی شایسته هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار