ایران و برزیل برای گسترش همکاری‌های بانکی و مالی اعلام آمادگی کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۱۶۸۶

ایران و برزیل برای گسترش همکاری‌های بانکی و مالی اعلام آمادگی کردند

در دیدار مدیران بین‌الملل بانک‌های مرکزی ایران و برزیل در حاشیه نشست بریکس، دو طرف بر توسعه روابط بانکی و مالی، تسهیل تجارت و تقویت همکاری‌های مستقیم بخش خصوصی تأکید کردند و برزیل آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربیات تخصصی اعلام کرد.
1

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین کشیری، مدیرکل روابط و همکاری‌های بین‌الملل بانک مرکزی، در حاشیه نشست بریکس با مارسلو آراگائو، مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی برزیل، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، آراگائو ضمن استقبال از گسترش تعاملات میان بانک‌های مرکزی ایران و برزیل، بر اهمیت توسعه روابط بانکی و مالی در تسهیل و ارتقای سطح تجارت میان دو کشور تأکید کرد.

وی همچنین تقویت ارتباطات و همکاری‌های مستقیم میان بخش‌های خصوصی ایران و برزیل را از زمینه‌های مؤثر در توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری دانست.

مدیرکل بین‌الملل بانک مرکزی برزیل، آمادگی این نهاد را برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی و تبادل تجربیات تخصصی اعلام کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار