سرلشکر ایزدی: در عملیات مهیار اصفهان چیزی مثل طبس اتفاق افتاد و ما نصرت الهی را دیدیم/ در جنگ اخیر بیش از ۲۰۰ فروند هواگرد دشمن ساقط شد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۲۵۷۰
در مراسم تجلیل از خبرنگاران

سرلشکر ایزدی: در عملیات مهیار اصفهان چیزی مثل طبس اتفاق افتاد و ما نصرت الهی را دیدیم/ در جنگ اخیر بیش از ۲۰۰ فروند هواگرد دشمن ساقط شد+فیلم

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به تحولات پس از «جنگ رمضان» و شهادت جانسوز مقام معظم رهبری، از ظهور یک وضعیت بدیع در صحنه جهانی و منطقه‌ای سخن گفت و این دگرگونی را نتیجه یک «بعثتی» در جامعه و نگاهی متفاوت به انقلاب اسلامی دانست.
سرلشکر ایزدی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر «مصطفی ایزدی» جانشین فرمانده کل سپاه امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران با اشاره به اهمیت نقش رسانه در جامعه ایرانی، گفت: خبرنگاران، سردار جنگ شناختی هستند که در میدان ایفای نقش می‌کنند.

وی با اشاره به وضعیت نوین جهان پس از جنگ رمضان، افزود: یک نگاه متفاوتی به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران در جهان ایجاد شده که خود یک بعثت به حساب می‌آید. پس از به شهادت رسیدن رهبر شهید انقلاب اسلامی، مردم مبعوث شدند و کار را اداره کردند.

کد ویدیو

دشمن در جنگ شناختی شکست خورد

جانشین فرمانده کل سپاه اظهار کرد: دشمن تلاش کرد تا به نظام ضربه بزند و ضد انقلاب را وارد کشور کند، اما محکم در مقابل این توطئه ایستادگی کردیم. دشمن در جنگ شناختی شکست خورد؛ چون افسران جنگ شناختی با مجاهدت در میدان حضور دارند و نقشه دشمنان را در حوزه جنگ نرم، خنثی می‌کنند.

سرلشکر ایزدی گفت: دشمنان توطئه‌های زیادی کردند تا ایران را ضعیف کنند، اما ایران نه تنها ضعیف نشد بلکه قوی‌تر در میدان حاضر شد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی حکومتی فردی نیست و حکومتی مبتنی بر انتخاب مردم است و این جامعه خودش فضا را راهبری می‌کند، گفت: نظام مبتنی بر ولایت فقیه توانست با یک‌صدمِ هزینه دشمن جنگی را اداره کند که نتیجه آن پیروزی رزمندگان اسلام است.

تکمیل می‌شود...

پربازدیدترین آخرین اخبار