کد خبر:۱۴۴۲۷۹
شانتاژ رسانهای دراویش گنابادی در کوار
خبر حمله دراویش گنابادی به راهپیمایی مردم کوار و درگیری اعضای این فرقه ضاله با مردم در روز جمعه و استفاده از اسلحه در مقابله با امت حزب الله کوار، نشان از وقاحت فرقههای ضاله و انحرافی دارد كه سعی در مظلومنمایی دارند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، خبر حمله دراویش گنابادی به راهپیمایی مردم کوار که در محکومیت توهین و ضرب و شتم یکی از روحانیون مبلغ در ماه رمضان امسال و پس از آن درگیری اعضای این فرقه ضاله با مردم در روز جمعه و استفاده از اسلحه های شکاری و نظامی در مقابله با امت حزب الله کوار که در برابر اهانت صورت گرفته به راهپیمایی آرام پرداخته بودند؛ نشان از وقاحت فرقه های ضاله و انحرافی دارد که کار را به جایی رسانه اند که جرئت کرده اند در خیابان راه بر صاحبان این انقلاب ببندند و از سلاح گرم استفاده کنند.
بعد از این حادثه، سایت بیبیسی فارسی بلافاصله به سراغ سخنگوی دراویش نعمتاللهی گنابادی رفته و در گفت وگویی با وی به دروغپراکنی درباره ماجرای روز جمعه گذشته این شهر پرداخته است.
طلبه مورد اشاره حجت الاسلام شهبازی است. به گفته یکی از طلاب کوار، این روحانی اواسط ماه رمضان بود به عنوان مبلغ به یکی از روستاهای کوار رفته و در مورد فرق و مذاهب مختلف به مردم راهنمایی داده است. شهبازی برای آشنایی بیشتر مردم این روستا با مذاهب CD را در اختیار آنها میگذارد.
پس از این است که تعدادی از دراویش گنابادی که از فعالیت حجت الاسلام شهبازی ناراحتند او را مورد ضرب و شتم قرار میدهند و زمینه اعتراض مردم این منطقه را فراهم می کنند.
نورعلی تابنده، قطب دراویش گنابادی، در انتخابات سال ۸۸ از مهدی كروبی حمایت و طرفدارانش را به حمایت از وی دعوت كرده بود.
نورعلی تابنده از نیروهای ملی - مذهبی است و فرقه دراویش گنابادی بویژه در سال های اخیر با اقدامات افراطی به سوژه خبرساز رسانه های بیگانه و ابزار جوسازی محافل غربی علیه ایران تبدیل شده اند.
معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي فارس اعلام كرد: مسببان و عوامل اصلي نزاع در شهر كوار شناسايي و تاكنون چهار نفر از آنان دستگير شده اند.
اين معاونت روز گذشته با بيان اينكه مهار و جلوگيري از اينگونه اتفاقات دردستور كار فرماندهي انتظامي استان فارس قرار دارد و با مسببان و مخلان نظم و امنيت عمومي قاطعانه و باجديت برخورد خواهد شد، افزود: دستگيرشدگان داراي سلاح جنگي و ساچمه زني بودند.
در اين گزارش با يادآوري درگيري شش روز پيش چند نفر از افراد مغرض با يك فرد روحاني در شهر كوار و تشكيل پرونده اي در اين مورد، آمده است: روز جمعه تعدادي از اهالي بخش كوار و اكبر آباد براي نكوهش عمل ضاربان و دفاع از فرد روحاني به سمت محل نماز جمعه كوار حركت كردند.
نيروي انتظامي فارس افزود: در مسير حركت اين افراد، چند نفر از مخلان نظم و امنيت با قرارگرفتن در مقابل نمازگزاران؛ با پرتاب سنگ به سوي آنها با آنان درگير شدند كه اين درگيري به طرف خيابان هاي فرعي كشيده شد.
اين منبع اعلام كرد: مخلان نظم و امنيت در اين درگيري از سلاح شكاري استفاده كردند كه بر اثر تيراندازي تعداد 21 نفر از افراد نمازگزار مجروح شدند و با حضور ماموران انتظامي در محل ضمن متفرق كردن منازعين، نظم و آرامش در محل برقرار گرديد.
معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي فارس عنوان كرد: پليس به مخلان نظم و امنيت اجازه عرض اندام نخواهد داد.
در بخش پایانی این گزارش به نقل از بیانیه دانشجویان عدالتخواه کوار آمده است: آیا جمعی گستاخ و گمراه گمان کرده اند امت حزب الله اجازه هرگونه بی حرمتی به روحانیت را خواهد داد؟ آبرو و حیثیت روحانیت، آبرو و حیثیت اسلام و آبروی اسلام آبروی مسلمانان است.
آبروی مسلمین محترم تر از جانشان و دفاع از آبروی مسلمانان با اهمیت تر از دفاع از جان مسلمانان است.اسلام ناب محمدی(ص) حقیقتی واحد است که طاغوت و طاغوتیان شیطان و شیطانیان هر روز برای ضربه زدن و گمراهی مسلمین نمونه هایی تقلبی و خود ساخته را از اسلام بوجود می آورند.
ایادی شیطان که در مواجهه با اسلام ناب محمدی(ص) اسلام های سفارشی را بوجود می آورند، هدفی جز از بین بردن وحدت حزب الله و گمراهی عده ای جاهل را ندارند.
همچنین باید یادآور شد كه برخورد قاطعانه و هرچه سریعتر با اشخاص گستاخ و هتاک نسبت به روحانیت خواسته امت حزب الله است و چنانچه هرچه سریعتر صورت نگیرد و با روحیه بی مسئولیتی و سازشکارانه با این قضیه برخورد شود امت حزب الله خود دست به کار خواهد شد.
لازم به ذکر است، کوار در فاصله ۴۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰