آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۳۳۸

تاکید وزیر علوم بر حمایت از دانشکده‌های علوم و معارف قرآنی

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح دانشکده علوم و معارف قرآنی سبزوار گفت: دانشکده های علوم و معارف قرآنی باید مورد حمایت قرار گیرند تا به سرعت گسترش یابند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، کامران دانشجو با بیان اینکه اسلامی شدن دانشگاهها در دو بعد ظاهر، مناسبات و محتوا معنا می یابد، اظهار داشت: اگر همه رشته های دانشگاهی اعم از مهندسی، کشاورزی، هنر و غیره با دیدگاه قرآنی تعلیم داده شوند، می توان از علم به عنوان ابزاری برای قرار گرفتن در مسیر هدف خلقت و تعالی بشریت استفاده کرد.
 
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام محمد علی راغبی، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور، گفت: در دوره دولتهای نهم و دهم، حدود 30 مصوبه سفر هیئت دولت در استانها مبنی بر تاسیس این دانشکده ها تصویب شده است.
 
وی با اشاره به توجه ویژه دولت دهم و وزیر علوم به این حوزه، اضافه کرد: با دستور ویژه وزیر علوم، تصویب قطعی دانشگاه علوم و معارف قرآنی و همچنین ردیف بودجه مستقل برای این دانشگاه در سال جاری محقق شد.
 
دانشکده علوم قرآنی سبزوار در رشته های تربیت معلم قرآن، قرائت و کتابت قرآن کریم دانشجو می پذیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار