واکنش یمن به سالگرد جنایت صهیونیستها در آتش زدن مسجدالاقصی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه دولت یمن در صنعاء در واکنش به پنجاه و هفتمین سالگرد جنایت صهیونیستها در آتش زدن مسجدالاقصی تاکید کرد که این مکان مقدس همچنان در معرض حفاریها و تجاوزات روزانه صهیونیستها قرار دارد.
این وزارت از سکوت بیشتر کشورهای اسلامی و عربی در برابر این جنایات و خیانت و همدستی برخی از آنها با اشغالگران صهیونیست انتقاد کرد.
در این بیانیه آمده است که اقدام آمریکا در هدف قرار دادن حزب الله و مقاومت لبنان با تحریمها، کمک به رژیم صهیونیستی است.
این تحریمهای غیرقانونی، تعارض آشکار با قوانین بین المللی دارد.
در این بیانیه آمده است که هنگامی که رژیم اسرائیل در رسیدن به اهداف خود از طریق نظامی ناتوان مانده است، آمریکا آمده است تا نقش خود را تکمیل کند.
این بیانیه افزود که تحریمهای آمریکا علیه حزب الله، دلیلی بر شکست نظامی رژیم صهیونیستی است.
در این بیانیه آمده است که هدف قرار دادن حزب الله و مقاومت لبنان در این مرحله به طور مشخص از سوی هر طرفی که باشد، کمک آشکار به رژیم صهیونیستی و مشارکت عملی در جنایات این رژیم است.