راه‌اندازی مدارس ورزش و توسعه ورزش دانش‌آموزی در سال تحصیلی‌ جدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۲۱
وزير آموزش و پرورش خبر داد:

راه‌اندازی مدارس ورزش و توسعه ورزش دانش‌آموزی در سال تحصیلی‌ جدید

وزیر آموزش و پرورش از راه‌اندازی مدارس ورزش و توسعه رشته‌های ورزشی برای دانش‌آموزان در سال تحصیلی‌ جدید خبر داد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حمیدرضا حاجی‌بابایی به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در وزارت آموزش ‌و ‌پرورش برای توسعه ورزش دانش‌آموزی اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه ورزش دانش‌آموزی در رشته‌های مختلف و راه‌اندازی مدارس و میادین ورزشی در دستور کار وزارت آموزش‌ و ‌پرورش قرار دارد.

وی با بیان اینکه قصد داریم در آینده میادین ورزشی را برای دانش‌آموزان افزایش دهیم، گفت: طرح اجباری کردن شنا برای مقطع سوم ابتدایی، راه اندازی رشته طناب‌کشی برای مقطع دوم ابتدایی و رشته ژیمناستیک در مقطع چهارم ابتدایی از برنامه‌هایی است که وزارت آموزش ‌و ‌پرورش با جدیت دنبال می‌کند.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه اعتقاد دارم یکی از فعالیت‌های عمده و اساسی وزارت آموزش و پرورش در مقوله ورزش دانش‌آموزی است، ادامه داد: باید برای تمام دانش‌آموزان بر طبق علاقه آنها رشته‌های مختلف را ایجاد کرده و با برنامه‌ریزی‌های گسترده و مدون و راه‌اندازی سالن‌های ورزشی در رشته‌های مختلف زمینه را برای توسعه ورزش دانش‌آموزی مهیا کنیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار