اختلافات قابل حل مسئولان قوای سه گانه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۵۷
یادداشت//

اختلافات قابل حل مسئولان قوای سه گانه

اختلافات مسئولان قواي سه گانه با توجه به فرمايشات رهبر معظم انقلاب با برگزاري جلسات و همفكري و صحبت قابل حل است؛ البته به شرطی که اراده ای برای حل آنها وجود داشته باشد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، هادي رهبر؛ آقای فلان، ریاست قوه فلان در پاسخ به اظهارات ریاست قوه فلان اظهار داشت ... و در پاسخ، ریاست قوه دیگر نیز به این مطلب واکنش نشان داد ... و این چرخه ادامه پیدا می کند تا موضوع دیگری نیز شروع شود و این چرخه معیوب را طی کند.
 
ولی این چرخه معیوب چیست؟ همان بیان اختلافات قوا و مسئولان در رسانه ها و جستن راهی برای حل آنها در رسانه ها!
 
تقریبا روزی نیست که شاهد این اتفاق نباشیم و الحمدلله هر روز بساط سرگرمی دوستان مسئول در پاسخ به اظهارات فلان مدیرکل یا وزیر و یا بیان اختلاف نظر خود با فلان مدیر در رسانه ها برپاست.
 
دوستان خوش بین می گویند: این قدر به این موضوع دقت نکنید، بالاخره یک مدیری با دیگری مشکل یا اختلاف نظر دارد و این را بیان کرده، ایرادی ندارد كه!!! ما هم می گوییم درست است که باید روابط شفافی بین مدیران وجود داشته باشد، ولی اگر قرار است همه مشکلات و اختلاف نظرها در رسانه ها بیان شود دیگر جلسات متعدد مدیران چه توجیهی می تواند داشته باشد؟
 
این مطلب زمانی دردناکتر می شود که به رده های بالای مديریتی کشور نیز سرایت پیدا می کند؛ مثلا بین وزرا و نمایندگان مجلس یا از آن بالاتر و به همان نسبت بدتر بین رئیس دو قوه؛ مگر قرار نیست هر چه سطح مدریتی بالاتر می رود برخوردها و رفتار مدیران شایسته تر و الگوتر باشد؟
 
اما این موضوع زمانی جلب توجه می کند که انسان متوجه می شود در سیره و کلام رهبری نظام جمهوری اسلامی، این معضل بزرگ که آقایان به وجود آوردند، راهکاری بسیار ساده دارد، ساده تر از آن که تصور می شود و آن هم این است: «هر چه می توانید در آن جاهایی که می شود کوتاه آمد، کوتاه بیایید چه اشکالی دارد؟ آنجایی که می شود تبیین کرد، تبیین کنید؛ آنجایی که می شود با ایجاد ارتباط دوستانه مسئله را حل کرد، اینجوری حل کنید. چرا من این قدر بر تشکیل جلسه روسای قوا اصرار می کنم؟ وقتی که جلسه روسای قوا تشکیل بشود خیلی از این مشکلات حل می شود. در جلسات رو به رو با همدیگر می نشینند و حرف می زنند، این کار خیلی از مشکلات را حل می کند... » (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت)
 
این مسئله مهم و اساسی در بدنه مسئولان به همین راحتی حل می شود؛ البته به شرطی که اراده ای برای حل آنها وجود داشته باشد که انشاالله هست.
پربازدیدترین آخرین اخبار