دهشیری: هدف ما غیرنظامی کردن تنگه هرمز است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۹۲۲

دهشیری: هدف ما غیرنظامی کردن تنگه هرمز است + فیلم

رئیس دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفتگو با SNNTV، با تشریح کنوانسیون‌های بین‌المللی حاکم بر تردد در تنگه‌ها، تأکید کرد که عبور ناوهای آمریکایی از تنگه هرمز به دلیل تسهیل انتقال تسلیحات به کشورهای منطقه، «عبور بی‌ضرر» محسوب نمی‌شود.
18

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمدرضا دهشیری، رئیس دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو (SNNTV) اظهار داشت: دو کنوانسیون بین‌المللی درباره تنگه‌ها وجود دارد؛ یکی مربوط به «عبور بی‌ضرر» و دیگری مربوط به «آزادی عبور کشتی‌ها» است.

وی افزود: بر اساس کنوانسیون ژنو، معتقدیم عبور برخی ناوهای آمریکایی از تنگه هرمز مصداق «عبور بی‌ضرر» نبوده است؛ چراکه این ترددها زمینه انتقال تسلیحات به بحرین و کویت را فراهم کرد و آن‌ها از این تسلیحات حتی پس از خاتمه جنگ علیه ما استفاده کردند.

دهشیری در پایان خاطرنشان کرد که کنوانسیون دیگری نیز وجود دارد که ایران عضو آن نیست و بر اساس آن، عبور همه کشتی‌ها از تنگه‌ها باید آزاد باشد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار