انصاری: بودجه اختصاص یافته به وزارت راه حتما باید در جهت فنس‌کشی و ایمن‌سازی جاده باشد؛ پیگیری می‌کنیم/ در مجموع ۲۰ کیلومتر فنس‌کشی شده است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۸۷۵۰
در پاسخ به SNNTV؛

انصاری: بودجه اختصاص یافته به وزارت راه حتما باید در جهت فنس‌کشی و ایمن‌سازی جاده باشد؛ پیگیری می‌کنیم/ در مجموع ۲۰ کیلومتر فنس‌کشی شده است + فیلم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بودجه اختصاص یافته به وزارت راه حتما باید در جهت فنس‌کشی و ایمن‌سازی جاده باشد؛ پیگیری می‌کنیم.
شینا انصاری

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به SNNTV گفت: از بدو دولت چهاردهم، اتفاقا همکاری خوبی بین سازمان حفاظت از محیط زیست و وزارت راه شکل گرفت است.

وی افزود: ما جلساتی را با هم داشتیم؛ بودجه‌ای اخیرا به وزارت راه و شهرسازی اختصاص پیدا کرده و ما حتما پیگیر هستیم. سازمان برنامه و بودجه هم تصریح کرده که این بودجه صرفا برای فنس‌کشی استفاده شود. ما هم پیگیر خواهیم بود که حتما بودجه در جهت فنس‌کشی و ایمن‌سازی جاده اتفاق بیفتد.

انصاری بیان کرد: در همین مدت دو سال، در زمینه روشنایی جاده و اطلاع‌رسانی‌ها همکاری‌های خوبی با سازمان راهداری اتفاق افتاده و همکاری خوبی سال گذشته رخ داده است و در مجموع، ۲۰ کیلومتر فنس‌کشی شده است.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار