کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ در ایستگاه دو برابر شدن / زمان بندی و جزئیات اعتبار یارانه الکترونیکی / حذف برخی دهک ها به کجا رسید؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۱۱۴۴

کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ در ایستگاه دو برابر شدن / زمان بندی و جزئیات اعتبار یارانه الکترونیکی / حذف برخی دهک ها به کجا رسید؟

با نزدیک شدن به موعد شارژ کالابرگ شهریور ۱۴۰۵، زمان واریز اعتبار خانوار‌ها به یکی از پرسش‌های پرتکرار تبدیل شده است.
کالابرگ

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو بر اساس آخرین اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مبلغ اعتبار کالابرگ در شهریورماه همچنان یک میلیون تومان به ازای هر نفر تعیین شده است. شارژ اعتبار خانوار‌ها نیز طبق برنامه جدید و در سه نوبت انجام می‌شود.

زمان‌بندی شارژ کالابرگ شهریور

خبرآنلاین نوشت: بر اساس تقویم اعلام‌شده، خانوار‌ها بر مبنای رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار، در زمان‌های زیر مشمول شارژ اعتبار می‌شوند:

رقم‌های پایانی ۰، ۱ و ۲: ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

رقم‌های پایانی ۳، ۴، ۵ و ۶: ۲۵ شهریور ۱۴۰۵

رقم‌های پایانی ۷، ۸ و ۹: ۵ مهر ۱۴۰۵

این تغییر در زمان‌بندی پرداخت‌ها در روز‌های اخیر باعث ایجاد ابهام‌هایی درباره احتمال حذف برخی دهک‌ها شده است. با این حال، مقام‌های وزارت تعاون تأکید کرده‌اند که هیچ دهکی از طرح کالابرگ حذف نشده است و تغییر زمان شارژ به معنای کنار گذاشتن گروهی از مشمولان یا حذف یکی از نوبت‌های پرداخت نیست.

مبلغ کالابرگ برای خانوار‌ها چقدر است؟

مبلغ فعلی کالابرگ شهریورماه، یک میلیون تومان برای هر عضو خانوار است. بر این اساس:

خانوار دو نفره: ۲ میلیون تومان

خانوار سه نفره: ۳ میلیون تومان

خانوار چهار نفره: ۴ میلیون تومان

خانوار پنج نفره: ۵ میلیون تومان

این مبالغ به شکل اعتبار خرید در اختیار خانوار قرار می‌گیرد و امکان برداشت نقدی آن وجود ندارد.

شارژ پنجم شهریور با اعتبار شهریورماه تفاوت دارد

یکی از نکات مهم درباره پرداخت‌های اخیر، تفاوت میان شارژ پنجم شهریور و اعتبار جدید شهریورماه است.

طبق توضیحات منتشرشده از سوی اقتصادنیوز به نقل از مقام وزارت تعاون، شارژی که در پنجم شهریور انجام شده، مربوط به اعتبار مرحله قبل بوده است. بنابراین، این پرداخت نباید با نوبت جدید کالابرگ شهریورماه اشتباه گرفته شود.

بر این اساس، خانوار‌های دارای رقم پایانی ۰، ۱ و ۲ باید منتظر فعال شدن اعتبار خود در ۱۵ شهریور باشند و سایر گروه‌ها نیز مطابق برنامه اعلام‌شده، در نوبت‌های بعدی اعتبار خود را دریافت خواهند کرد. گزارش ایسنا نیز این زمان‌بندی را تأیید کرده است.

کالابرگ نقدی نیست

کالابرگ شهریورماه به حساب بانکی سرپرست خانوار واریز نمی‌شود. این طرح به‌صورت اعتبار خرید اجرا می‌شود و خانوار‌های مشمول می‌توانند از اعتبار خود برای خرید کالا‌های تعیین‌شده در فروشگاه‌های مجاز استفاده کنند.

به همین دلیل، دریافت‌کنندگان نباید منتظر افزایش موجودی حساب بانکی یا واریز وجه نقد باشند. اعتبار پس از فعال شدن، در شبکه فروشگاهی تعیین‌شده قابل استفاده خواهد بود.

احتمال افزایش مبلغ کالابرگ به دو میلیون تومان

همزمان با افزایش فشار هزینه‌های زندگی، موضوع افزایش اعتبار کالابرگ نیز بار دیگر مطرح شده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از قرار گرفتن افزایش مبلغ کالابرگ از یک میلیون تومان به دو میلیون تومان در دستور کار خبر داده است. همچنین یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس از پیگیری افزایش اعتبار متناسب با نرخ تورم سخن گفته است.

با این حال، تا زمانی که افزایش مبلغ کالابرگ به‌صورت رسمی تصویب، ابلاغ و اجرایی نشود، مبنای پرداخت شهریورماه همان یک میلیون تومان به ازای هر نفر خواهد بود.

کالابرگ شهریور ۱۴۰۵ در سه نوبت و بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار شارژ می‌شود. مبلغ اعتبار فعلی یک میلیون تومان برای هر نفر است و این مبلغ به‌صورت نقدی قابل برداشت نیست.

هیچ دهکی از طرح حذف نشده است و خانوار‌ها باید بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده منتظر فعال شدن اعتبار خود باشند. با وجود مطرح شدن پیشنهاد افزایش مبلغ کالابرگ به دو میلیون تومان، تا زمان ابلاغ رسمی، پرداخت‌ها بر مبنای مبلغ فعلی انجام خواهد شد.

در نهایت، مسئله اصلی کالابرگ شهریور فقط زمان شارژ آن نیست؛ بلکه میزان قدرت خرید این اعتبار در برابر هزینه واقعی زندگی خانوارهاست.

پربازدیدترین آخرین اخبار