مهاجرانی: وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش، سخنگوی تخصصی حوزه بنزین هستند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۳۷۰
در پاسخ به SNNTV:

مهاجرانی: وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش، سخنگوی تخصصی حوزه بنزین هستند + فیلم

سخنگوی دولت گفت: وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش، سخنگوی تخصصی حوزه بنزین هستند.
۱

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به سوال SNNTV گفت: وزارت نفت و به‌طور مشخص شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، سخنگوی تخصصی حوزه بنزین هستند و موضوعات تخصصی باید از این مراجع پیگیری شود.

کد ویدیو

 قیمت بنزین سهمیه‌ای افزایشی نخواهد داشت و فعلاً همان ۱۰ هزار تومان خواهد بود

کد ویدیو

 دشمن مخازن سوخت را زد تا سوخت به استان‌های شمالی کشور نرسد / صرفه جویی 20 درصدی انرژی را از همین امروز باید شروع کنیم

سخنگوی دولت در ادامه نشست تعاملی شبکه مدیران زن، هم افزایی و ظرفیت سازی برای حل مسائل کشور گفت :ما به درستی توانسته ایم تاب بیاوریم؛ یکبار مرور کنیم که دشمن چه می‌خواست انجام دهد.

مهاجرانی در ادامه گفت:دشمن در هفدهم اسفند مخازن سوخت را زد تا سوخت به استان‌های شمالی نرسد اما حتی یک جایگاه خاموش نشد.

وی تاکید کرد :ما در جای درست ایستادیم و به درستی به نیروهای خودمان اتکا کردیم و ما نباید از هدف صرفه جویی بیست درصدی چشم بپوشیم.

کد ویدیو

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار