مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علوم حديث گيلان معرفي شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۰۶۶

مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علوم حديث گيلان معرفي شد

حسن خوشرفتار روز گذشته طي مراسمي به عنوان مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علوم حديث گيلان معرفي شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، حميدرضا يكتا پرست، جانشين سازمان بسيج دانشجويي گيلان روز گذشته در مراسم توديع و معارفه مسئول سابق و جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علوم حديث گيلان ضمن بيان اهداف بسيج دانشجو و طلبه كه يكي از تشكل هاي مهم جامعه است، به ديدگاه امام (ره) پرداخت و توديع و معارفه مسئولان بسيج را به معناي رفتن از مقطعي به مقطع ديگر عنوان كرد.
 
وي تربيت نيروي همطراز انقلاب و پرورش مديران آينده را از اهداف بسيج دانشجويي عنوان كرد و افزود: دانشجويان بسيجي بايد متعهد و متخصص باشند و با حضور فعال خود در جامعه و دانشگاه و تعامل با روساي دانشگاه بتوانند به يك نيروي قدرتمند و كارآمد براي جامعه تبديل شوند و علاوه بر آن بتواند نيروهاي متخصصي را نيز پرورش دهند.
 
لازم به ذكر است، در پايان مراسم خوشرفتار به عنوان مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه علوم حديث گيلان معرفي، و با اهدا لوح تقدير از حجت الاسلام پور ابراهيم، مسئول سابق بسيج دانشجويي اين دانشگاه تقدير شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار