ريسك‌پذيري، دانشجو را از تشكيل شركت‌ منصرف مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۴۵۰
مدير مركز رشد دانشگاه اميركبير:

ريسك‌پذيري، دانشجو را از تشكيل شركت‌ منصرف مي‌كند

مدير مركز رشد دانشگاه اميركبير گفت: دانشجويي كه بخواهد كسب و كاري را با ايده و خلاقيت راه بيندازد بايد ريسك بالايي را بپذيرد كه البته گاهي پروسه طولاني شكل‌گيري شركت همراه با ريسك آن موجب انصراف دانشجو از ادامه كار مي‌شود.
برندك در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به وجود  19 شركت در مجموعه فعاليت‌هاي مركز رشد دانشگاه اميركبير اظهار داشت: 12 تا از اين شركت‌ها به طور رسمي فعاليت خود را آغاز كرده‌اند.
 
مدير مركز رشد دانشگاه اميركبير با اشاره به فعاليت جدي سه، چهار ساله مركز رشد دانشگاه اميركبير افزود: شركت‌هاي مورد حمايت اين مركز بيش از 100 نفر را مشغول به كار كرده است كه در بين آنها فارغ‌التحصيلان و دانشجويان اين دانشگاه نيز مشغول هستند.
 
وي خدمات اين مركز به شركت‌هاي نشأت گرفته از اين دانشگاه را كمك مالي، دادن اعتبار، در اختيار گذاشتن فضاي كاري و تجهيزات اداري، امكان استفاده از كارگاه‌ها و آزمايشگاه‌هاي دانشگاه، برگزاري كلاس‌هاي آموزشي، امكان برقراري ارتباط، اطلاع‌رساني و همكاري براي شركت در سمينارها و برگزاري نمايشگاه‌ها عنوان كرد.
 
برندك يادآور شد: دانشجويي كه بخواهد كسب و كاري را با ايده و خلاقيت راه بيندازد بايد ريسك بالايي را بپذيرد كه البته گاهي پروسه طولاني شكل‌گيري شركت همراه با ريسك آن موجب انصراف دانشجو از ادامه كار مي‌شود.
 
مدير مركز رشد دانشگاه اميركبير اضافه كرد: با وجود ريسك‌پذيري شركت‌ها، وظيفه ما حمايت‌ از اقداماتي است كه ريسك‌پذيري و وقت تلف كردن و هدر دادن سرمايه را كاهش مي دهد و كار دانشجو را به نتيجه مي رساند.
 
وي در پايان گفت: در زمينه حمايت از شركت‌هايي كه از اين دانشگاه منشأ مي‌گيرند، استفاده كردن از تجربه‌ها و روش‌هاي موفق شركت‌هاي بزرگ و شركت‌هاي مركز رشد ديگر دانشگاه‌ها و مشاوره‌ها و آموزش‌هاي متعدد، امكان شكست دانشجو را كمتر مي‌كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار