معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) با بیان اینکه اگر هر سال نرخ غذای دانشجویی 20درصد افزایش می یافت، بهتر بود، گفت: اما با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه در بازار، افزایش نرخ غذای دانشجویان توسط صندوق رفاه دانشجویان بسیار کم است.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، شهین قهرمان ایزدی با بیان اینکه افزایش نرخ غذای دانشجویی در وحله اول به نفع خود دانشجویان است اظهارداشت:با توجه به گرانی مواد اولیه افزایش قیمتها زودتر از این باید انجام می شد زیرا این افزایش قیمت به نفع دانشجویان بوده و موجب افزایش کیفیت غذا خواهد شد.
وي با ابراز امیدواری از اینکه افزایش قیمت غذا بر کیفیت غذای دانشجویی نیز تاثیر گذارد، عنوان کرد: شناور بودن این نرخ ها نیز امری سنجیده و لازم است و بایستی پیش از این هم اجرا می شد.
وی با اشاره به عملکرد دانشگاه الزهرا در رابطه با واگذاری امور خدماتی و رفاهی به بخش خصوصی، اظهار کرد: به دلیل نارضایتی حداکثری دانشجویان از غذای نوبت شب، به دنبال آن هستیم که این وعده غذایی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) با بیان اینکه معتقد واگذاری خوابگاه های دخترانه به بخش خصوصی نیستیم، گفت: در خوابگاه های خودگردان افرادی هستند که ورود و خروج دانشجویان را آنطور که باید کنترل نمی کنند در حالیکه بعنوان مثال در خوابگاه های دانشگاه الزهرا افرادی در نوبت های روز و شب حضور دارند.
وی ادامه داد: این افراد علاوه بر نقش مشاور برای دانشجویان، همچون مادرانی در کنار آنان و درگیر مسائل و مشکلات دانشجویان هستند و حتی برخی از دانشجویان دلتنگی های دوری از خانواده خود را با آنها پر می کنند.
ایزدی با بیان اینکه کنترل دقیق و درست در خوابگاه های خودگردان امکان پذیر نیست، افزود: عملا این خوابگاه ها مسائل انضباطی را به درستی پیگیر نیستند و به همین دلیل مخالف واگذاری خوابگاه های دختران به بخش خصوصی هستم.
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا افزود: اگر اجرای طرح هدفمندی یارانه های دانشجویی همچون طرح کشوری صورت گیرد، قطعا خوب و موفق خواهد بود.