کد خبر:۳۵۸۴۱۲
رخشنده‌رو در پاسخ به "خبرگزاری دانشجو"؛

افزایش قیمت غذا امری قانونی است که هر ساله صورت می‌پذیرد/ از نظر خوابگاهی امکانات در حد ایده‌آل نبوده است

معاون دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: افزایش قیمت غذا امری قانونی است که هر ساله در تمامی دانشگاه‌ها صورت می پذیرد.

غلامرضا رخشنده‌رو، معاون دانشجویی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در شیراز، درباره گزارش "خبرگزاری دانشجو" در مورد افزایش قیمت غذا در دانشگاه شیراز گفت: هر ساله شاهد افزایش 30 درصدی قیمت غذا در دانشگاه هستیم که امری قانونی است و در تمامی دانشگاه‌ها صورت می‌پذیرد.


وی گفت: وضعیت سلف سرویس و رستوران دانشگاه مطلوب بوده و در تابستان تعمیرات مورد نیاز در این مکان‌ها صورت پذیرفته است.


معاون دانشجویی دانشگاه شیراز در ادامه بیان کرد: در سال جاری ما افزایش چشمگیری در پذیرش دانشجو نداشته‌ایم؛ از ظرفیت کارشناسی کاهش و به ظرفیت کارشناسی ارشد افزوده شده است.


رخشنده رو تصریح کرد: اکنون نسبت استاد به دانشجو یک به بیست بوده و برای کلیه بخش‌های آموزشی دانشگاه این امکان وجود دارد که اساتید جدید را با توجه به شاخص‌های علمی استخدام کنیم.

 

وی در ادامه با اشاره به وضعیت صندوق رفاه دانشگاه شیراز بیان کرد: در سال گذشته بالغ بر دو میلیارد و هشتصد میلیون ریال به صورت وام‌های شهریه، ودیعه مسکن و ازدواج به 5000 دانشجو اعطا شده است.

 

معاون دانشجویی دانشگاه شیراز بیان کرد: از نظر خوابگاهی درست است که امکانات در حد ایده‌آل نبوده، ولی سعی کرده‌ایم شرایط مطلوب را فراهم کنیم و اکنون بالغ بر 7000 دانشجو ساکن خوابگاه‌های دانشگاه شیراز می‌باشند.
 

رخشنده رو در پایان بیان کرد: بیمه حوادث برای دانشجویان اجباری بوده و شرایطی را مهیا کرده‌ایم که دانشجویان بتوانند خود را بیمه تکمیلی کرده و از مزایای این بیمه نیز استفاده کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار