به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ماجرای گران بودن غذای دانشگاه علم و فرهنگ، جریان تازه ای نیست.
در گذشته وقتی دانشجویان به بالا بودن قیمت غذا ایراد می گرفتند، مسئولان می گفتند به این خاطر قیمت غذای دانشگاه بالاست که از بیرون از دانشگاه تهیه می شود، اما در سال جاری، با این که غذا در خود دانشگاه درست می شود، باز هم این قیمت کاهش نیافته است.
یکی از دانشجویان این دانشگاه می گوید: غذای دانشگاه از 3500 تا 6000 تومان نوسان دارد که با توجه به کیفیت غذا، رقم بالایی به حساب می آید.
این دانشجو می افزاید: مثلاً قیمت ماکارونی که غذایی ساده و ارزان ترین غذاست، 3500 تومان است و گران ترین غذا یعنی سبزی پلو با ماهی 6000 تومان؛ این مبالغ اصلاً با حجم، کیفیت و نوع غذا همخوانی ندارد.
البته دانشگاه برای پایین آوردن هزینه دانشجویان در زمینه غذا راهکاری ارائه کرده که آن هم مورد انتقاد دانشجویان است.
بنا بر این راهکار، دانشگاه به دانشجویان پیشنهاد داده که غذا را رزرو کنند تا غذا ارزان تر برای هر دانشجو تمام شود، ولی این مکانیزم هم خالی از اشکال نیست. برای مثال اگر دانشجویی غایب باشد و یا به هر دلیل نتواند آن روز در دانشگاه غذا بخورد، باز هم این مبلغ از حساب او کسر می شود و پولش به او برگردانده نمی شود؛ حتی گاهی پیش می آید که دانشجو دیر به غذا می رسد و کارکنان سلف به او می گویند که غذا تمام شده و باز هم دانشجو نمی تواند از غذای رزرو شده اش استفاده کند. همین موارد باعث می شود عملاً ارزان تر بودن غذای رزروی محلی از اعراب نداشته باشد.
مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه قطع شدن یارانه ها را دلیل بالا بودن قیمت غذا می دانند و فعلاً کاهش قیمت غذا در دستور کارشان نیست.
دانشگاه علم و فرهنگ یک دانشگاه غیرانتفاعی وابسته به جهاد دانشگاهی است که پنج دانشکده فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم پایه و گردشگری دارد.
با توجه به تعداد بالای دانشجویان این دانشگاه و اعتراضات آنها به این امر، امید است مسئولان دانشجویی دانشگاه راه حل مناسبی برای این مشکل پیدا کنند.