اختصاص سهمیه ۴۰ لیتری بنزین به مسافران ورودی به کرمان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۴۸۵۰
استاندار كرمان:

اختصاص سهمیه ۴۰ لیتری بنزین به مسافران ورودی به کرمان

استاندار کرمان از اختصاص سهمیه ۴۰ لیتری بنزین به مسافران ورودی به استان خبر داد و گفت: با پیش‌بینی سازوکاری مشخص، هر مسافری که وارد استان کرمان می‌شود، با قرار دادن کارت سوخت خود در دستگاه جایگاه‌های عرضه بنزین، به‌صورت خودکار ۴۰ لیتر بنزین روی کارت وی قرار می‌گیرد و از این بابت مشکلی برای سوخت‌گیری نخواهد داشت.
بنزین

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان از اختصاص سهمیه ۴۰ لیتری بنزین به مسافران ورودی به استان خبر داد و گفت: با پیش‌بینی سازوکاری مشخص، مشکل تأمین سوخت مسافرانی که وارد استان کرمان می‌شوند، برطرف شده است و اکنون هر مسافری که وارد استان کرمان می‌شود، با قرار دادن کارت سوخت خود در دستگاه جایگاه‌های عرضه بنزین، به‌صورت خودکار ۴۰ لیتر بنزین روی کارت وی قرار می‌گیرد و از این بابت مشکلی برای سوخت‌گیری نخواهد داشت.

وی با تأکید بر تأمین بنزین مورد نیاز استان افزود: در حال حاضر از نظر تأمین بنزین مشکلی نداریم و می‌توانیم به‌راحتی سوخت مورد نیاز را تأمین کنیم و در این زمینه با برخی محدودیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مواجه هستیم که در حال مدیریت و برطرف کردن این محدودیت‌ها هستیم و امیدواریم این مشکلات نیز به‌زودی حل شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار