کد خبر:۱۴۶۷۰۲
رئیس ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران:
تکمیل شبکه فاضلاب شهری تهران با بودجه فعلی 60 سال طول میکشد
رئیس ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر تهران جزو 10 کلانشهر آخر دنیاست که شبکه فاضلاب ندارد، گفت: بنا به اعلام نمایندگان وزارت نیرو در شورای شهر تهران، تکمیل شبکه فاضلاب شهری تهران با بودجه فعلی 60 سال طول میکشد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدهادی حیدرزاده امروز در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه شریف با بیان اینکه وزارت نیرو و شرکت فاضلاب متولیان اصلی بحث فاضلاب شهری هستند، گفت: یکی از مهمترین معضلات تهران نبود شبکه فاضلاب شهری است و مشکلاتی چون آلودگی آب، خاک و دشت ورامین نیز به این امر مربوط می شود.
وی با اشاره به آبیاری مزارع صیفی جات و سبزیجات با فاضلاب افزود: تا زمانی که شبکه فاضلاب تکمیل نشود، چنین بحران هایی در تهران وجود خواهد داشت.
رئیس ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: در حال حاضر تهران جزو 10 کلانشهر آخر دنیاست که شبکه فاضلاب ندارد، لذا باید دولت تکمیل این شبکه را در اولویت های اصلی خود قرار دهد.
حیدرزاده با بیان اینکه شهرداری تهران آمادگی خود را برای همکاری جهت تکمیل شبکه فاضلاب اعلام کرده است، اظهار داشت: بنا به اعلام نمایندگان وزارت نیرو در شورای شهر تهران، تکمیل شبکه فاضلاب شهری تهران با بودجه فعلی 60 سال طول می کشد.
وی گفت: در حال حاضر پردازش زباله های تهران به صورت صد درصدی انجام می گیرد، اما حدو 15 تا 20 درصد زباله ها در تهران بازیافت می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰